Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

sade8

katka26

tak to ti prajem dobru chut, velmi si mi narobila chute hned by som si dala......

a drzim palce ku skuskam, mna caka jedna velka na konci maja..........

katka26

dnes budem mat cely den bielkovinovy - na veceru sa chystam spravit si omeletu a k omu si dam zeleninku cibulka, redkovka, paradajka .... mnamky, dlho som nemala vajicka ked sa tak nad tym zamyslim ...

k tomu mäsu - aj ja zastavam nazor ze je dolezite a zohrava dolezitu ulohu v stravovani, ale ak ho niekto vyluci je to jeho osobna vec a neriesim to - niekomu to vyhovuje tak preco nie ...

katka26

Ahojte ...

Ja mam dnes ryby na obed - Sade8 ma motivovala :-) taksom si pripravila s omackou smotanovo-hubovou - uvidim ako tie chute pojdu dokopy, nasla som recept v kucharskej knihe tak uvidime .... chcela som vyskusat nejaky novy recept s rybami ...

poobede drzte palce idem na dalsiu skusku, a budem vediet aj vysledok z tej pondelnajsej....

daduss

ja som práve teraz urobila naopak. vynechala som sacharidy, lebo sa mi zdalo, že nejak stagnujem. papám iba na raňajky celozrnné pečivko

a potom nejaké zeleninové šalátiky s vajcom, syrom, mäskom...
Chcela som sa odvážiť po týždni, ale nemala som odvahu postaviť sa na váhu, lebo mám aj svoje dni. tak počkám do piatku alebo až po víkende.

Kika, ani sa nečudujem, že si bola unavená. 4 kilá za týždeň ... Treba pomaličky

daduss

katka, ja tiež robím brušáky až po večeri. ale večeru mám tak maximálne do 18-tej. potom uz nejem nič iba vypijem nanajvýš nejaký čaj s citronom, alebo vodu s citronom.

ja mäso nevylučujem, a podľa mojho názoru je blbosť mäso nejesť.Ale každý si vyberie toto, čo uzná za vhodné a ako mu to vyhovuje.
ani vôbec neodsudzujem vegetarianov alebo vegánov, je to ich presvedčenie.

ale síce biekoviny do tela sa dajú dodávať av inom stave (vajíčka, syr, jogurty, mlieko) ale bielkoviny jednoznačne telo potrebuje.

sade8

katka26

okrem ryb - tie zboznujem - ale niekedy mam dvakrat do tyzdna a inokedy aj dva tyzdne nic.......inak ostatne maso nejem vobec nejake dva roky, uz neviem presne

katka26

zienky som sa rozhodla, od dnes zacinam robiť brusaky .... predtym ked som ich robievala, som cvicila vecer, a po cviceni som uz velmi nemala chut ani na veceru ... len problem jev tom ze sa k nim dostanem (aby osm urobila viac serii a poctivo) az vecer pred osomou, ked maleho ulozim spat a to uz je aj na veceru neskoro ... bude to velmni zl eak ich budem robitz po veceri?

kika32

Este jeden typ. Baby kupte si v lekarnach Psyllium. 100% prirodna rozpustna vlaknina vhodna pre veganov. Pri vsetkych dietach som mavala problemi zo stolicov, To upravi vas metabolizmus. Je vhodny na dlhodobe uzivanie a detoxikuje telo