KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
katka... a netreba sa ti tak nahodou učit -:)))
ale ja viem katka ako si to myslela. ja som v pohode... ani ma to nenaštartovalo. len som si povedala
Majka? aj tysi zmizla, zopar dni ta neregistrujem, prastila si stym??
Daduss ...klud nemyslela som to tak ... myslela som to zo srandy, ze ked nas citaju tak musia mat z nas dost sme jak pocasie raz tak raz onak :-)
nech si myslia čo chcú... mám ich v ... vieš kde. ja píšem to, čo práve cítim. a teraz sa necítim vo forme, nemám motiváciu, niečo mi chýba... tak proste je to tak. ked som mala o 15 rokov menej a mala som 45 kíl tak som sa možno tiež ńad niečím takým pozastavila. lenže ak niekto pre to nemá pochopenie... tak je to jeho vec nie moja
clovek je zvlastny tvor :-) trosku sa zapriet stiahnut kila a potom to udrziavat ..potom si mozme aj dovolit viac, staci ze budem vidiet ze kilo dva vysli nahor a hned sa par dni clovek triezvejsie postravuje a pohoda...len ten zaciatok!!!!
Jak dokonale ovladam zdrave stravovanie, aj skusku mam z toho za A okonca :-) ale prax je biedna !!!! :-) :-) :-) :-)
Ked si nas niekto cita nezainteresovaný, tak si mylsi iste svoje :-)
no však aj ja sa utešujem, že pred rokom 65-66, niekedy aj viac a teraz 60-61. aj na dovolenke som vydržala v plavkách s takými kilami, ale to asi preto, že som tam videla omnoho horšie vyzerajúcich ako ja. pripadala som si ešte jak modelka oproti niektorým. ale samozrejme boli tam aj také kočky, ktorým som závidela ako vyzerajú
zasa sa utesujem ako to je teraz so mnou na jednej strane mam nerv na druhej sa potesim ked si poviem ze pred rokom som mala 91 - pred porodom :-) a teraz 73-74, a tym to hasne, dalej uz nepojde, alebo co?
som nejaka znechutena z otho vsetkeho - a ako pisala Dadu chyb motivacia - sice aj by bola ale je asi slaba alebo co :-) neviem .... to ze si tu budeme vyplakavat kazdy den nam urcite nepomoze a hlavne nerobi dobre, no ale co mam napisat ak nemam dobre spravy :-)
keby uz boli v predaji normlane melony - nie tie co teraz predavaju umelovina sama, cele leto ja fungujem po veceroch na otm - ja to milujem a viem sa toho najest dosytosti az az - a to je voda, celu noc potom len chodim na wc :-) ale predsa, vecer sa najem poriadne, toho co mi chuti a viem ez z toho teda nenaberam ...aleteraz stale sahnem po nejakej zelenine s bagetou .- vecer to pecivo! neodpustim si...... moja chyba