KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
ja som niekedy dávno tú mliečnu diétu skúšala, ale vydržala som iba tri dni.
ani ja nemám rada tie rôzne celozrnné a naturalne ryže... preto si robím normálnu.
katka si ma navnadila na grenadír... aj ja ho mám rada, tak si tiež urobím tento týždeň.
Ahojte, jasom chcela dnes začať ale som sa rozhodla že vyskúšam 13 dňovä mliečnu dietu a potom sa iste ku Vám pridám. Zatial si aj ja pozháňam nejakú literatúru, najviac sa mi páči delenie na 3 skupiny, ale tie syry mi nejak nesedia. Možno ak tie nad 60% sa budú používať s mierou, možno to bude mať aj účinok. Tak Vám držím palce a po 13 dňoch využijem Vaše skúsenosti, ktoré napíšete.
Dadus ... no, mozno hej, ale ja ju nikdy nebudem robit mne proste nechuti a myslim, ze to uz je pre takych ortodoxných xixixixiiii ... nemyslim si ze vadi ze pouzivas normalnu ryzu.
ja zase papaám zeleninové rizoto s hubami. To môžem papať stále. len neviem, či by tam nemala byť ryža natural.
a raňajky biely jogurt smotanový s celozrnným rohlíkom.
aha ...sorry, no to je ... ale tak to pise v linku co dala Slnko 331
hej prvy .... ja mam kucharsku knihu na recepty DS a na prvych stranach su napisane jej principy, to co je ako prvy prispevok .... no co je nezmysel tie jogurty? No hej, nemozme cokoladove, bananove, vanilkove - kechc chceme chudnut :-) xixixi
a ja az tak neinklinujem k tomu druhemu kvôli jogurtom, lebo to by sa nemali bezne fogurty, ale biele a nizkotucne a ja biely velmi nemusim ..a taky aky by som chcela tak nemozem :-) ale skor tie kefiry, acidka a tak, samozrejme neochutnee...