najlepšia HAK,ktora ? ! ? !

Príspevok v téme: najlepšia HAK,ktora ? ! ? !
Adulka

ahojte babenky,mám 23r. a chcela by som si dať predpísať hormonálnu antikoncepciu.Nikdy som ju este nebrala,preto mám trosku obavy z tých účinkov ako priberanie a podobne.Ak vás môžem poprosiť,napíšte mi vaše skúsenosti,aj akú hak užívate a poprosim aj cenu.Myslím,že to býva na tri mesiace.Chcela by som čo najlepšiu,aby som pri jej užívaní ani nevedela,že ju užívam.AJ ked asi je to individuálne.

delete

trojfazova je, ze mas v nich rozne davky hormonov...rozdelene do troch tyzdnov. Podla cyklu zeny? alebo tak nejak. jednofazove-rovnaka davka hormonov v kazdej jednej tabletke. A naplste stoja 600skk na jeden mesiac.

delete

mas pravdu, ze je to u kazdeho individualne. Ja som mala zle skusenosti vacsinous priberanim. Max. bolo 10kg. To bolo z trojfazovej antikoncepcie. Z jednofazovej som vacsinou pribrala tak 3kg. Ale teraz berim Yadine a ako som uz v niektom prispevku pisala ani slovko nemozem povedat proti nej. Na 3mesiace stoji okolo 1300-1400skk. Ako kde ju kupim. Tiez som brala naplaste, tie myslim su vyborne len mna svrbeli a bolo to vidiet dost. potom napis pre aku si sa rozhodla. a este z tej trojfazovej su vykyvy nalad dost silne..depresie a bezdovodne place. Nemala som ten problem len ja ale aj zname.