ahojte. je tento bazar spolahlivy? lebo pred par tyzdnami som si tam nieco objednala, aj previedla peniaze na ucet, no nik sa mi neozval , tovar tiez neprisiel?! co teraz? najhorsie je, ze nemam mail.adresu,ani meno na tu inzerentku.
co teraz??
mimibazar
no tak podla toho je spolahlivy na aku predavajucu/eho natrafis...ja som si tam kupovala od jednej pani hodinky a tiez chcela aby som jej previedla korunky na icet ale vydobila som si platbu na dobierku a vsetko prebehlo ako malo..super spolupraca...
a co si si tam kupovala?
nieco mi hovor! nie som tam velmi dlho a uz zo zaciatku taketo neprijemnosti.. peniaze som previedla 19teho februara a stale nic:-(
no bolo to 17,50€..
hm tak to mas tazke a zaplatila si dost velku sumu ja neznasam taketo klamanie
ved bohuzial, to je ten problem, nemam absolutne nic!! ziadne meno, ani mail..
meno som aj zabudla a maily som si vymazala po kazdom obchode, ked som poslala peniaze a vsetko bolo ok.. no som ja ale sprosta!! :-)
ahoj kazdy predavajuci ma svoje hodnotenia tie sluzia kupujucim nato aby vedeli ci je uvedeny predavajuci spolahlivy, skus si dat na mimibazare do vyhladavaca jej meno ?? neviess? alebo si kukni emaily kde ste komunikovali musi tam mat nejake meno :)
v poslednej dobe som tam dost veci naobjednavala a vsetko prislo, bez problemov. az na toto, jasne, objednala som si plavky, lenze ako som si ich objednala, zarezervovala, inzerat dala prec. takze sa mi to neda ani vyhladat.. ale vsetko sa zdalo byt take spolahlive, aj ta inzerentka. tak neviem, kde sa stala chyba... davam aj casto odkaz do tej sekcie - plavky, no ja ho vobec nevidim,tak ani neviem,ci je tam.. ach jaj
Tak to skus priamo na tej stranke vyhladat,ci este stale neponuka ten tovar,ktory si si od nej objednala.Vies predsa priblizne,ktory den si si to objednavala.Tak ked nezmazala inzerat,tak by si to tam mala najst.Ja som cez mimibazar davala inzerat v decembri minuleho roka,ze zhanam jednu hracku synovi pod stromcek,pretoze som ju nevedela pozhanat nikde na Slovensku a ozvala sa mi jedna pani z Anglicka,ze mi ju posle.Tak som jej previedla peniaze na ucet a behom 4 dni som mala hracku pre maleho doma.Takze źrejme to zalezi od korektnosti predavajuceho.