mimibazar

suzen_

no ja neviem asi nie..nemam s takymito vecami skusenost...neviem ci by sa dalo nieco pomocou toho cisla zisit..to ma len tak napadlo..ale ci by sa s tym neico dalo porierit to ti uz bohuzial neviem poradit

suzen_

mozno boli naozaj na objednavku a sama na ne teraz caka a potom ti ich posle...

a neda sa ani podla cisla uctu zistit v banke komu patri?alebo ani to nemas?

suzen_

no treba cakat nic ine ti bohuzial nezostava kedze sivsetko vymazala skor ako ti danny tovar prisiel...to je ponaucenie do buducna..nie kazdy predavajuci je mily..stretla som sa tam aj s takymi ze ich normalne otravovalo ked som mala o dany tovar zaujem..a neboli ochotne mi ani poslat fotku ani nic...

januska*

joj, ja si nepamätam uz skoro nic. tak davno to uz bolo! no pamätam si, ze ona asi takto obchoduje s plavkami, lebo mi raz pisala, ze sa jej este nestalo, zeby nejake plavky neboli niektorej dobre.. tak to je asi tiez mozne, ze na objednavku.. ale tak ozaj si skoro nic nepamatam. to je najhorsie.. brala som to ako vyriesenu vec

suzen_

ahaaa..a nepamatas si ci nahodou dotycna pani neponukala tie plavecky na objednavku..to by mohlo byt jedine rozumne vysvetlenie..pretoze dodacia lehota moze byt aj 3-4 tyzdne podla urciteeho tovaru a znacky

januska*

ved to , ze si uz ani nepamatam... ale ako som uz tu pisala, dotycna vymazala hned inzerat, ako sme uzavreli obchod...
pamatam si len, ako vyzerali..aj to tak zbezne. ach jaaj

januska*

vsetky moje obchody som mala tak, ze som previedla peniaze hned na ucet.. ale bola to asi hlupost z mojej strany..aj ked nie kazdy chcel poslat na dobierku.

objednala som si plavky