Aj vám sa stáva, že keď zaspávate alebo spíte, sníva sa vám že padáte, a keď dopadnete tak sa strhnete a zobudite? Lebo každému koho poznám sa to stáva. Zvlaštne...
Padáte v spánku?
sorry nejak mi blbne stranka, neviem preco to sem hodilo 3x, kurna:-)
no leerka, to aj ten "moj" robi, vzdy ma tiky ked zaspava tak to viem, ze uz je dead. Ale mna zvykne mykat o dost viac, presne ako ste pisali, ze sa potknem a uplne sa strhnem, este aj nohy mi v posteli popritom behaju:-) Ale obcas sa mi aj sniva ze kracam po schodoch bez zabradlia a zrazu padam do nejakej sachty, padam a padam a potom sa strhnem zo sna. je to velmi neprijemne.
no leerka, to aj ten "moj" robi, vzdy ma tiky ked zaspava tak to viem, ze uz je dead. Ale mna zvykne mykat o dost viac, presne ako ste pisali, ze sa potknem a uplne sa strhnem, este aj nohy mi v posteli popritom behaju:-) Ale obcas sa mi aj sniva ze kracam po schodoch bez zabradlia a zrazu padam do nejakej sachty, padam a padam a potom sa strhnem zo sna. je to velmi neprijemne.
mne sa to tiez niekedz stava, ze ked zaspavam tak sa hrozne trhnem, lebo is myslim, ze ot je naozaj...a piratelovi sa to stava pravidelne, u neho viem, ze ked sa yacina mikat v spanku, ze uz zaspava.....
Keď sa telo dostáva do fáze spánku, uvoľňuje svalstvo.Následkom toho sú Vaše sny s pádom, ktorý aj reálne "zažijete".Je to prirodzené a hlavne v poriadku.To znamená,že telo vie vypnúť, čiže nezostáva napnuté.
mne sa pravidelne sníva že padám, poriadne sa sthnem a mám zrýchlený tep aj dych, dvihnem hlavu, otvorím oči a potom si znova ľahnem a do 10 sekúnd zaspím znova. a aj keď zaspoávam, stáva sa mi to, je to divné, presne ako opisujete.
a tiež sa mi sníva, že lietam, dvíham plecia, cítim sa ľahká, je to divné. často sa mi to sníva...len tak idem po ulici, zrazu sa odrazím od zeme a letím...a potom keď sa zobudím, cítim sa šťastná:DDD haluuuz, škoda že spím a nemôžem sa na tom smiať:DDDDD
mávate sny, ktoré sa vám často opakujú???? čo to znamená keď sa mi sníva že lietam? teda podľa toho snára?
aj mne sa to stava.. aj ked nie casto... ale nie je to prijemne ked padam z obrubnika :-)) a tiez niekedy sa snazim akoze lietat a ide to strasne pomaly..
Mne sa to stáva dosť často keď zaspávam:))))a potom keď sa strhnem mi strašne bije srdce... ale ďakujem za odpovede, aspon nie sme jediný...
Ano, tiez sa mi to stava. Zaspavam a vtedy sa mi zda, ze padam alebo nieco pada na mna. Vtedy sa prudko strhnem, akoby to bolo naozaj. Niekedy sa mi zda, ze som sa smykla. Vtedy sa zlaknem, zobudim a zistim, ze moje nohy sa smykaju na posteli. Je to zvlastny pocit, lebo vlastne som este nezaspala. Je to akoby nieco medzi realitou a snenim. Niekedy sa mi to stava, ked cestujem autom alebo autobusom a sedim.