Predkožka pri erekcii

Príspevok v téme: Predkožka pri erekcii
giuseppe

Rad by som sa opytal či počas erekcie musi byt predkožka pretiahnuta za zalud. Lebo u mna je v erekcii predkozkou prekryty takmer cely zalud. Viem si ju pretiahnut ale stale sa vrati a prekryje zalud. to pretiahnutie ma neboli ani nepraska, ale pytam sa preto lebo na nete su foto mužov a vacsina ma v erekcii predkozku stiahnutu.

Martiinka2

Roco, nikde není napsané, ze do 13 let musí být předkožka v erekci za žaludem. Předkožka by měla jít přetáhnout v erekci v jakémkoliv věku . Nemusí se přetáhnout sama, stačí s pomocí, ale musí jít volně a bezbolestně. Pokud skrti, nebo se se předkožka vrací jedná se nejspíš o fimozu, nebo o krátkou uzdicku. V případě potreby me můžete kontaktovat na email martiinka2@seznam.cz

xerion

Co ti nevadi to neries. Ja mam tiez viac predkozky ako maju ostatny, za cely zivot som nemal ani len naznak zo strany bab, ze by im to prekazalo. Akurat dbam viac na hygienu, tot vsio ;-) Don't panic.

stanley1

ja ked stiahnem predkozku za zalud tak sama sa nikdy nevrati :-).. asi mam moc velky zalud :-D vzdy jej musim pomoct ked ju chcem dat naspat

devil_ke

mala by byť stiahnutá a nemala by pokrývať žaluď...aspoň u mňa je to tak,,teda tá moja je stiahnutá stále-nikdy ju nemám na žaludi :)