Po menstruacii som hned mala silny zapachajuci vytok

Príspevok v téme: Po menstruacii som hned mala silny zapachajuci vytok
katte

dobry den ,uz istu dobu mam take zdravotne problemy ... a neviem cim to moze byt ... po menstruacii som hned mala silny zapachajuci vytok ...mavam bolest hlavy byva mi zle a casto byvam unavena ...byvam aj dost naladova mam 18 rokov ... a v poslednej dobe som mala dost stresy moze to byt tym ... alebo to bude nieco vaznejsie ... prosim poradte co mam robit bojim sa aby to nebolo nieco vazne dakujem ... popripade piste na mail whiskas151@azet.sk dakujem velmi pekne

qqqqqqq

no to budú asi staré známe kvasinky.premnožiť sa môžu od stresu až po nevhodné oblečenie.tých možností je strašne veľa.hlavne by si mala ísť na gynekologiu-môže to byť niečo čo skončí recidívou.a potom ti už bude neskoro pýtať info na webe

jamka

nechapem ludi,ktory sem napisu svoj problem a dopisu "piste mi na mail". co myslis,ze niekto neznami z fora ti bude pisat na mail ?! nikto na to nema cas ! na to je tu to forum,ze ked mas nejaky problem,tak ti sem ludia napisu odpoved a TY si to prides precitat..
chod ku gynekologovi.. a mozno mas len jarnu unavu.ale ten zapachajuci vytok budu bud kvasinky alebo nieco podobne.

jamka

nechapem ludi,ktory sem napisu svoj problem a dopisu "piste mi na mail". co myslis,ze niekto neznami z fora ti bude pisat na mail ?! nikto na to nema cas ! na to je tu to forum,ze ked mas nejaky problem,tak ti sem ludia napisu odpoved a TY si to prides precitat..
chod ku gynekologovi.. a mozno mas len jarnu unavu.ale ten zapachajuci vytok budu bud kvasinky alebo nieco podobne.