Vytok zapachajuci po cibuli!!!

Príspevok v téme: Vytok zapachajuci po cibuli!!!
nellynka

Mali ste s tym problem? Ja sa chystam k dr. az v piatok pretoze teraz sa mi neda z prace,vytok je bledulinko zlty skor riedky ale ten zapach je otrasny, myslela som ze tne vytok je ok lebo mam pred menstruaciou ale ten zapach no otras..pritel ma prstoval pri predohre a prsty mu smrdeli jak keby pokrajal kilo cibule:))

elzza

Sassina techneciumje chlap, takze v kuchyni sa s nim asi tazko stretnes, ale mozes ho vyfajcit na kuchynskom stole ak chces :-DDD

technécium

sassinka, technécium je mužského pohlavia, má pipík, ale si v poriadku, hovoríš krájanie cibule v kuchyni-móóóže byť, ale je ti jasné, že ty budeš bližšie ku stolu ako ja!

lenkachreninka

takže baby..Sekrét, čo žena vylučuje nemá zapáchať!! má mať jemne mydlovu vôňu a v niektorých fázach cyklu kyslú!! Ak si tam dáte ruku a zapácha to, je to problém. Premnožili sa vám streptokoky, treba s tým gynekologovi ! žiadny pach po cibuli nie je normálny, tak neviem o čom tu je vlastne reč. Je to naozaj nechutné, že neviete takéto základné veci čo sa týka hygieny ženy ale hlavnéé že sexujete.

sassina

technécium som rada ze uz sme aspon dve, ktore sa stretnu s cibulovym pachom najskor v kuchyni..:))
uz som myslela, ze som neni v poriadku, ze mi v gatiach nijako nepachne.. :))

anikam

a ty mas z toho evidentne radost! Podla mna nelinka prehana a ty si daj ruku do gati , potom si ju ovonaj a potom sa skludni

ladal

Ja tiez pochybujem ze by sa nellynka vyzivala v tom ze jej partnerovi smrdia prsty po jej kunde. No, ale kazdy si vysvetluje danu vec podla seba.

anikam

na prstoch, alebo akoby som to povedala, proste to vzdy citit, aj ked ma zena zdravy sekret, aj vtedy je ho tak ako opisujes citit. Neviem, co tu vsetci panikarite. Ako by sme vsetci odspodu vonali kvetinkami