Vytok zapachajuci po cibuli!!!

Príspevok v téme: Vytok zapachajuci po cibuli!!!
nellynka

Mali ste s tym problem? Ja sa chystam k dr. az v piatok pretoze teraz sa mi neda z prace,vytok je bledulinko zlty skor riedky ale ten zapach je otrasny, myslela som ze tne vytok je ok lebo mam pred menstruaciou ale ten zapach no otras..pritel ma prstoval pri predohre a prsty mu smrdeli jak keby pokrajal kilo cibule:))

nellynka

lenkachreninka/dakujem aj tebe za odpoved, ale vsetko to co si mi napisala mi je uplne jasne a viem to aj bez toho aby si mi to napisala. Lneze ruku som si tam pred sexom nedavala ako pises ze ked si tam date ruku citit...to viem ale to sa mam pred kazdym sexom najskor vyprstovat ci som ok?

technécium

toto je zas čo, no ak si ja idem honiť tak si ho tiež nevoniam, ale prstami pri nos a cítim nie, to je normálka, samozrejme na tých prstoch musíš mať aj niečo z tej kvapaliny

nellynka

hvezda/ dakujem za odpoved na prispevok. Je to presne ako pises, tiez si ju sama pred sexom nevoniam! keby ano tak by som to zistila a jednoznacne by som isla k doktrovi, ja s tym probelm nemam a tiez ako pises ono to samotne len tak necitit.
jedina si mi normalne odpisala a dakujem.

technécium

baby, nejak ste sa rozkokošili, no a čo ak bude zapáchať, smrdieť, voňať-to je úplne normálne
že každý máme postihnutý iný otvor, vieš ktorý mužský orgán sa dokáže najviac zvačšiť?
že sexuálny nádych, nie to je , počúvaj prvorodičky majú asi dosť zapáchajúcu, keď tak nad tým premýšľam
a ak si dáš dva cesnaky, tak kvasiť nebude, cesnak je protizápalový a pééékne vonia, ale keby som šiel na to ako upír už by bol problém

elzza

sassina a ked ho budes tahat, nezabudni si dat mentosku, lebo tebe z huby kvasi a smrdi. Kazdy mame iny otvor "postihnuty" :-DDD

cesnacka

technécium ty prispievas do kazdej temy alebo co? aj ked sa budu prvorodicky bavit o porode prides napisat ako by si ich vysustal na kuchynskom stole? podla mna si neuspokojeny po sexualnej stranke preto tu v kazdom tvojom prispevku citit sexualny "nááádych" a co sa tyka prispevku lenkachrenka-elly ma pravdu, daj si dva cesnaky a po takom dni si ju ovonaj...a sassina dufam ze ti raz nebude kvasit a smrdiet!

sassina

elzza samozrejme mas prednost.
technécium a uz len dobra udena tlacenka chyba,

a vsetky, ktorym tam kvasi a smrdi- hybaj na gyndu!

elly

lenkachrenka je sexujem zasadne iba vtedy ked mi buchta smrdi po cesnaku, lebo ked mi vobec nesmrdi tak si myslim ze nieco nie je v poriadku. Ale som rada ze si mi to objasnila..