Ahojte baby, chcem vas velmi pekne poprosit o radu, bo som velmi zufala.Pocitujem neznesitelne svrbenie v okoli konecnika a robia sa mi aj take prasklinky,ktore tazko vidiet, ale stipu. Uzivala som aj mast na hemoroidy aj tabletky na odcervenie,no nezabralo ani jedno.Krv pri stolici nemam,len to neznesitelne svrbenie,ktore je hlavne po stolici. Bola som aj u gynekologa na vysetreni, ze to bude z posvy,no vysledky su v poho a svrbenie neprestava.Prosim pomozte!
Neznesitelne svrbenie
ja by som pouzival kokosovy olej zakazdym na toaletny papier, Ten je mierne antimikrobialny(proti kvasnym infekciam) a hojivy na praskliny koze a sliznic.
Antibiotiká som užívala asi pred mesiacom,no svrbenie som pocitovala uz aj pred tým,no po nich sa mi to s intenzivnilo.Neviem kto vlastne lieci konecnik, gynekolog ci kozna, Pretoze aj ked mam dobre výsledky od gynekloga pocitujem zriedkave svrbenie aj v posve. Baby ja uz fakt neviem dakedy ci to nemam chronicke a ci mne dakto pomoze
skus jansky olej dostat ho kupit v lekarni trocha to utlmi ale nevilieci.
Sla som s tym doktorke,koznej.Bolo to najlepsie riesenie.Nic na to som nepoznala,ani nenasla a to mam vselijake knizky s radami
jaja, neuzivala si v poslednom case nejake antibiotika? myslim oralne.
Najskôr to bude hubovité ochorenie skús použiť krem, alebo roztok - spray canesten, prípadne candibene -odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
Tiež by mohli pomôcť sedavé kupele napr. šalvia.