mam 4 otazky s hak sa mi robi akne a beriem ju iba mesiac zajtra je to posledna tab.s prveho blistra moze mi gyn zmenit inu iba po mes uzivani?kedy mam uzit prvu tab.hned alebo az po 7.dnovej prestavke?Budem zase cely mes. spinit?od kedy zacnem byt 100%chranena?dakujem
x o HAK-kto poradi dakujem
-odkaz odstránený-
ja som vzdy menila kvoli vytokom alebo boleniu hlavy, naladovosti, ale ak sa ti to akne velmi yhorsilo, tak mu to povedz a poziadaj, aby ti ju vymenil....ja by som na tom trvala....ksus ya nim zajst a uvidis, ale ak je to v pohode lekar, nemal by s vymenou hak robit problemz
takze ak poviem ze ju chcem zmenit iba kvoli akne tak mi ju nemusi ani predpisat?to mam povedat ze ma s nej boli hlava?s akne som zufala mam ho strasne preto som chcela zmenit za Dianu35 tak som zaskocena
vacsinou gynekolog meni az po troch mesiacoch, p mesiaci by ti zmenil z neakych zavaznesjich pricin, ako vracanie, bolest hlavy..
tabletku z dalsieho blistra zacnes brat po sedemdnovej pauze, ciye to znamena, ze ak zajtra doberas poslednu, tak prvu z noveho blistra si das 18.3., ono zalez iaku hak mas, ale predpokladam, ze len tu 21dnovu...ze?
to ci budes spinit je tayko povedat, treba pockat este tie dva mesiace a ak to ;bude pretrvavat, tak bz si mala premyslat nad zmenou hak.... a chranena si od zaciatku....ja osm sla hned na druhy den ako som zacala brat hak a v pohode...