Zacala mi strasne trpnut prava ruka..hned rano idem s tym k lekarke..ale..chcel by som vediet..na co sa mam pripravit..Trpne mi od lakta dole..a v lakti pocitujem bolest..Nieje to udrete..iba ak by v spanku..Najskor ma zacal bolet len jeden prst..ale..o dva dni cela ruka..Ak viete niekto poradit..budem vdacny
Trpnutie ruky
A ja ze daco vazne,na to sa neumiera.Daj si na to veral a budes o.k.
ja tiez nemam opuchnute zapastie, teda nie je to vidno. ale vnutri vraj opuch je. laket - moze ist aj o tzv. tenisovy laket... hm, kazdopadne odporucam navstivit neurologa.
moze ist o syndrom karpalneho tunela. je to z pretazenia, v zapasti vznikne opuch, ktory tlaci na nerv a preto trpnu prsty a dlan. treba cim skor riesit s neurologom, aby sa to nemuselo odstranit operativne. rehabilitacie (magnet, lampa...), dlaha na noc na spevnenie zapastia (podobne chranicom na inline korculovanie), MagneB6...
tak ty robis dja ? tak to mas asi presilenu ruku no to oni tak zvyknu davat doktory ze daju mast aj my sme mali taku uzasnu doktorku na vsetko davala paralen aj ked ta v riti skrabalo aj na to ti dala paralen strasne tusim ine ani nepredpisala a nikam neposlal hruza
kamaratovi trpla ruka potom mal mozgovu nechcem strasit ale treba ist k lekarovi jemu trpla ruka ze vraj od chrbtice ale aj ho bolela hlava .Nastastie isiel skoro tak teraz sa ma fajn.Ma 40 ale u zien je to ine.
ano moze to byt s chrbtice alebo ohladne nervov, posle ta asi k ortopedovi a ten pravde podobne k neurologovi mozno mozno ani nie a na snimok ta poslu si myslim