Samovrazedne myslienky

ta3

Darkness,
co mas robit? Jedine riesenie je navstivit odbornika a urob to cim skor, kym nie je neskoro.

Ajka,
nesuhlasim, zivot bez ciela je iba tapanie, prave ked mame ciel, mame motivaciu zit, kracat dalej, aj ked cesta k cielu je niekedy velmi trnista

liencici

ahojte, viem kto môže pomôcť a vyslobodiť Vás od depresií,samovražedných myšlienok...Je to jediná cesta, pravda a život - Ježiš Kristus, volaj k nemu on ťa nesklame, kto klope tomu bude otvorené,..Poďte ku mne všetci, ktorí sa namáhate a ste preťažení, a ja vás posilním.Mne samej Ježiš pomohol a dal mi zmysel života a som šťastná, lebo viem čo pre mňa spravil na kríži :)) on je super, prajem ti, aby si ho spoznal/a...God bless you

altengottern

ahoj,
mám depresiu. Trpím samovraženými myšlienkami, rovnako, ako ty. Raz som sa pokúsila zabiť - pojedla som lieky. Už tri roky chodím na psychoterapie a beriem antidepresíva, okrem toho aj lieky na spanie. V zlých chvíľach pre mňa život nemá absolútnu cenu. V tých dobrých žijem, alebo lepšie povedané, prežívam - no aspoň sa nechcem zabiť.
Ak ti môžem poradiť, ak si ešte tak neurobila, vyhľadaj psychiatra alebo psychológa. Obaja ti pomôžu, len musíš byť trpezlivá (chápem pri depresii je trpazlivosť priam nemožná vlastnosť) No aspoň sa o to pokús. Držím ti palce.

jajka001_

život je cesta. nehladaj cieľ, len ži, prijimaj život aky je, rieš problemy a teš sa zo svojich uspechov. časom prideš na to čo ťa bavi, neutapaj sa v smutnych myšlienkach.

Lolka

a bola si u psychiatra? su na to lieky. moja kamarátka mala samovrazedné myslienky, ma schizofreniu, pomohli jej lieky a snad to ze je nabozna tak jej modlitby