mam taky problem mam 16 rokov a moj priatel chce mat sex a ja som to este nikdyy nerobila.pomozte jak sa mam chovat bo som nervozna jak slak
POMOC SURNE
ak mas pred prvym...dolezite je uvolnit sa....a tak aby isiel na teba jemne....potom to pojde uz samo....a budes to chiet castejsie a castejsie....
budes nervozna pred prvym sexom ci mas 16 alebo 36. s tym nic nenarobis... ale uvedom si, ze ludia "to" robia uz peknych par rokov aj bez navodov. pojde to samo ver mi. chce to len malilinky kusok odvahy a straaaaaasne vela lasky k tvojmu drahemu :) len nezabudaj, nemaj sex pokial ho TY nechces A! OCHRANA! :)
sexu zdar! lubte sa!
pre nike girlie . Preco si myslis ze v jej veku sa neda milovat z lasky ? Ja som sa milovala 1x v 16 a bolo to z lasky ! Uplne som sa uvolnila vsetko bolo super a ziadne problemy z toho neboli ... tym nechcem povedat ze zuzulienka ma urobit to iste . Ona musi vediet ci je alebo nieje pripravena . Ja som bola . vies dievcata dnes dospievaju skorej po fyzickej aj po psychyckej stranke ... A vobec nelutujem ze som to spravila v 16 ! Bolo to nadherne . Dnes mam 22 a sme stale spolu .
Pises ze priatel chce mat sex a chces ho aj ty? Ked to ches len preto ze to chce on tak to nie je dobry napad a nemusi to dopadnut podla tvojich predstav,,,,
Mozem len suhlasit so sunny sweetie.Ak si "nervozna jak slak", tak na sex este nie si pripravena. Sex nema byt o strachu, ci bude partner spokojny s tvojim vykonom. Milovanie ma byt prirodzenym vyrcholenim vztahu. A ide tu predovsetkym o lasku a tuzbu odovzdat sa tomu druhemu. Naozaj o tom este porozmyslaj.
ahoj kocka,tak ja mam 21.vazne to chces?alebo len za to,ze na teba tlaci..podla mna 16 este nie je vek na sex z lasky..a este aj za to,ake problemy to robi..ved mozes citat pribehy dievcat v tvojom veku,ktore sa boja,alebo uz naozaj su tehotne..to chces???radsej si pekne uzivaj bezstarostneho zivota,lebo ked zacnes sexovat,pridu len problemy a ak to nebude tvoj priatel chciet akceptovat,tak ta nema skutocne rad a ty potom nemas dovod zostavat s nim..vazne,este si to premysli..ja som zacala v 18 a vobec nic mi neuslo,praveze naopak,este som aj mohla nejaky cas pockat..