Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VIDEO: Dievčatko (9) čakalo dvojičky s vlastným otcom!

Príspevok v téme: VIDEO: Dievčatko (9) čakalo dvojičky s vlastným otcom!
ja333ja

Čawte
Práve idem kukať Susedov z archívu , a aktuálna sprava že zas otec+dcéra = sex-deti.
Ja neviem čo sa to deje , ale asi takto ako sa hovori že bude koniec sveta v roku 2012 , A bude ! a nie meteorid či né debiliny.
Ale bude sa šíriť napríklad pohlavná choroba AIDS , alebo ked incest a s toho deti ktoré sa rodia väčšinou sú dementné...takto skočí celá civilizácia hlúpeho zvrhnutého ľudstva !!!!!!

tvnoviny.sk

Vaše komentare k tomu.
Ďakujem

ahaaha

%Áno, môže byť aj v deviatich rokoch. a je dosť možné, že mentruáciu nemala, keď ju začal zneužívať a telo si jednoducho povedalo, že keď došlo k takejto zmene, že sa bude správať dospelo a proste pustilo menštruáciu. A chúďa dievča, takto to dopadlo :( ani za to nemohla.

moze

hahol nie je to blbost! Moja spoluziacka na zakladnej dostala menstruaciu ked mala 9rokov, a su aj baby co dostali aj v 8. Tak isto ako niektore baby dostanu v 18-tich. Proste su aj take pripady, nie kazdy je rovnaky.

kuzio

Najmladsia matka na svete bola 5 rocna Lena Medina a porodila syna. a neprisiel koniec sveta,preco by mal prist teraz?

CMu_Q

ano asi tak, v minulosti sa to nemedializovalo tak ako teraz. Napr. moju babku pohlavne zneuzival jej vlastny otec a pritom mamina o nicom nevedela a ani sa to do konca jej zivota nedozvedela... babka z toho dostala epilepsiu a teraz ju sprevadza (i ked uz pomenej) zivotom. Taki ludia sa stale najdu... :((( a je to hroznee

frank

vy mate bublinu okolo seba? ved je nas paru miliard....to je uplne normalne, ze sa nieco take stane.....skus si este aj kliknut na kolonku krimi....tam ti sanka padne este viac....knaz otec, masaker v rodine....to tu bolo stale aj bude....

leerka

co k tomu dodat, zvrhli ludia stale existuju bohuzial a svoje nechutne chutky si uspokojuju na nevinnych ludoch, dokonca detoch....ale tak dievca muselo ist na potrat, co je asi pre nu najlepsie rozhodnutie...a jej otcimovi by som dala odrezat gule a aj jvsetkym takymto ludom