Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
lucinka absolútne sa nevylučujú tieto názory, napr. mníška-je to fanatická katolíčka a zároveň slobodná, možno aj mamička...
Nie, ja som to dobre pochopila. Napisal: "mas nazory ako 40 rocna slobodna matka, ktora je navyse fanaticka katolicka" Len som chcela podotknut, ze tieto dve veci (slobodna matka vs. fanaticka katolicka) sa vzajomne vylucuju. Tak tazko moze clovek mat take protichodne nazory. Ale nechajme to tak :)
skor na cintorin bud trocha romantik, ved aspon vas tam nebude nikto rusit a bude tam hrobove ticho
kde je tá fanatická katolíčka, s ňou si hodím rande-môžme aj v kostole
zle si to jpochopila on iba napisal, ze LOLKA ma nazorz ako 40rocna slobodna matka, nie ze nou je....
Ja to netvrdim, to povedal fgf. Vid. posledny riadok jeho prispevku o 23:45. Trochu si protireci :)
lucinka a to kde si yobrala, ze je slobodna matka
slobodna matka a sucasne fanaticka katolicka? to mi nejde velmi dokopy :)
fgf ma pravdu , suhlasim s nim.....
lolka, najprv som si precital ten tvoj mimo nazor v teme o eutanazii a teraz sa docitam, ze kazdy kto nie je krestan, musi byt hned povrchny a vseobecny "zly" clovek. mas nazory ako 40 rocna slobodna matka, ktora je navyse fanaticka katolicka