Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Permanentný make-up

Príspevok v téme: Permanentný make-up
veronika2

Ahojte, chcem sa opýtať či má niekto s tým skúsenosti lebo ja som zatial o tom len počula..napríklad tetovanie obočia a vraj aj s mihalnicami sa da niečo také urobiť? A ešte že aj make-up na tvár sa dá tak spraviť a vydrží niako mesiac vie niekto o tom niečo bližšie by ma to zaujímalo :)): Ďakujem vám.

adoree

nathalia

Na vnutornu linku sa to urcite urobit neda. Ani nemoze. Jedine jemne pod mihalnice alebo na hornom viecu nad ne.

Karin

nathália7

neviete náhodou,či sa dá aj pernam.makeup dať do vnútra oka,namiesto linky,,dost mam nevyrazne oči,a nebaví ma vždy si ich maľovať.Je to vhodné adoree?

adoree

martina,

permanentny make up vydrzi v zavislosti od toho, ako rychlo sa Ti menia kozne bunky. ALe v zasade to postupne bledne. NIe naraz. To do akej farby to bledne zalezi na tom, aky ma farba zakladny pigment. Cierna ma modry, hneda moze ist do takeho trochu naoranzoveleho, zalezi ako je namiesana atd. Ale nemusis sa bat, bude to ok, po 2-3-4 rokoch si to mozes dat pretetovat. Pati vo vseobecnosti to, ze cim tmavsia farba, tym dlhsie to vidno, ak je dobre urobena praca.

Prajem pkeny den.

adoree

martina,

permanentny make up vydrzi v zavislosti od toho, ako rychlo sa Ti menia kozne bunky. ALe v zasade to postupne bledne. NIe naraz. To do akej farby to bledne zalezi na tom, aky ma farba zakladny pigment. Cierna ma modry, hneda moze ist do takeho trochu naoranzoveleho, zalezi ako je namiesana atd. Ale nemusis sa bat, bude to ok, po 2-3-4 rokoch si to mozes dat pretetovat. Pati vo vseobecnosti to, ze cim tmavsia farba, tym dlhsie to vidno, ak je dobre urobena praca.

Prajem pkeny den.

martina022

ozaj, ako dlho to skutočne vydrží? Niekde sa píše, že 3 - 5 rokov, kozmetirčka mi povedala, že maximálne rok a pol a zas v nejakej diskusii niekto písal, že to má už 7 rokov a nevie sa toho zbaviť..
A ako sa to mení počas tých rokov? Vydrží to rovnaké a potom posledný mesiac začne rýchlo blednúť, alebo to pomaličky postupne bledne?

martina022

adoree

za tých pár dní sa mi to zmenilo o 100%. Mala som to 2 dni velmi opuchnuté a kvôli tomu aj priveľké/hrubé. Po odpuchnutí a opadaní chrastičiek je to celkom ok, uvidím po dvoch týždňoch. Moja chyba - súdila som priskoro, nečakala som, že sa to takto pekne ztenší a vybledne.
A nakreslila mi iba taký náčrt čiarok, ktoré majú imitovať obočie, ale nakoniec to aj tak spravila ešte dlhšie...

adoree

martina 022

ak sa smiem spyta, ta baba co Ta tetovala Ti to ani najprv nenakreslila, ako by to malo vyzerat? Ak nie si spokojna, rozhodne to treba reklamovat!!! 160 EUR je dost na to, aby to bolo podla Tvojich predstav!

PM je ihned po tetovani tmavsi, ked odpadnu chrasticky, tak to vybledne. Pokial to nerobila ciernou, co dufam nie. Kazda farba sa da ale vykorigovat. Tak este pockaj, nez sa to zahoji.
Co sa tvaru tyka, najprv by sa to malo rozhodne nakreslit ceruzkou, aby ste videli, ako to bude vyzerat.

Karn

maria15

ja som mala urobené obočie pred troma rokmi s tým,že to má zmiznúť po 3 rokoch a stále to mám a už to nechcem!mám obavy,že to nezíde.viackrát by som si to nedala.uprednostňujem prirodzenosť.takže ak si nie ste isté,či to chcete,nedávala by som si to.odstránenie stojí 200eur!neviem teraz čo s tým,ale myslím,že pani,čo mi to robila,by mala byť nejako za to "potrestaná",že podáva zlé informácie,ako to vlastne je s tým zmiznutím.