KNIHY PPP

monica gazpio

Ahojte dievčatá, tak ja mám 2 knihy o ppp. Jedna je českého znenia a volá sa Poruchy příjmu potravy od vydavateľstva Grada druhé vydanie a druhú mám taktiež od Gabiny. Prvú už mám prečítanú. Je to super kniha, len je trošku odborná, druhú som si len teraz pred pár dňami kúpila. Teraz čítam piatu kapitolu. Je to výborná kniha. Odporúčam všetkým ppp-čkárkam, ale knihy samotné vás z ppp nedostanú. Najdôležitejšie sú dva aspekty a to: 1. priznať si chorobu, 2. chcieť sa vyliečiť. Len škoda, že ostatné knihy o ppp majú iba v Česku. Dúfam, že tam cez leto pôjdem a kúpim si aspoň niektoré z týchto kníh.

ach jaj

aj ja som citala ece jednu .. dokelu len si nepametam autora ale volala sa nejak tak ze ,,Lahka ako vtak" ..celkom fajn kniha

fifiki

www.anabell.cz
vynikajuca kniha,len si niesom ista ci je dostat aj na slovensku.V kniznici anabell, s ktorej posielam tuto stranku najdes viacero dobrych knih o PPP.

sunshine

veronika sa rozhodla zomriet od coehla, s ppp to priamo nesuvisi, ale patri ku kniham, ktore vam doslova rozvietia v dusi. ja som ju precitala na ceste vo vlaku, tak som sa od nej nemohla odtrhnut.