co najviac poskodzuje vlasy?

Príspevok v téme: co najviac poskodzuje vlasy?
kendy

baby, zaujimalo by ma, co najviac poskodzuje vlasy spomedzi:farba, trvala, melir?? verim, ze teraz je uz dostupna i setrna kozmetika na vlasy, pripadne odborny kadernik...totiz ja mam od prirody fakt pekne prirodzene vlnite vlasy, dlhe pod lopatky..a tym padom som uces nemenila asi poslednych 10r.ved naco?ale frajer do mna stale husti, ze by som uz fakt mohla skusit nieco ine, ja tiez ked vidim niektore zeny, co menia uces kazdy mesiac..si pripadam velmi "okukana" , ale zas na druhej strane nechcem si znicit vlasy kvoli nijakej zmene!! diky moc

Kotika

nespravny vyber vlasovej kozmetiky, hrebeňa, pravidelne fenovanie. Stači vlasy pravidelne regenerovat vlasovou maskou a občas prestrihat, aby boli pravidelne vyživovane.

tyrusqa

niektore slecny sa do toho skutocne nerozumeju,melir je to iste akoby si si farbila na platinovu blond,tak to uz hadam nemusim vysvetlovat,ze to skodi! ta neviem ci par pramienkov je u teba polka vlasov co mas? to nie je par pramienkov.a mozes mat aj druhu polku zdravu,ked tu vymelirovanu budes mat suchu a olamanu!cim vyssi peroxid,tym viac skodi a melirovaci prasok ani nerozpravam.a uz aj ked sa niekto do toho nerozumie,tak uz len logicky ked si predstavi tmavu nafarbenu hlavu a blond hlavu,vidi,ze tmave su zdravsie.

kikina

keď je tu reč o henne-ak mám oriškovohnedé vlasy, chytí mi od niakej henny do červena ryšavý nádych? dakujeeeem

noznicka

melir poskodzuje vlasy viac ako farba preto lebo do meliru musi ist 9 peroxid aby zosvetlil vlasy a do tmavej farby staci 6percenty

lagie

no ale ja si napr farbim vlasy na tmavo a nezosvetlujem, takze myslim ze ma menej toho peroxidu ako zosvetlovace a ozaj ste si nevsimli ze ma niekto po melire vlasy ako ocikanu slamu? mozno to je aj tym ze sa mu tie vlasy spalia alebo co hm

velvet

:): farba a to nevravim,ze kazda ale ozaj menej poskudzuje vlasy ako melir... . Melir je vlastne vytahovanie pigmentu z vlasov... je to surovy zasah do struktury vlasu .. .
:-)

:)

ja nechapem ze ako moze poskodzovat melir viac vlasy ako farba ved melir si das len na par pramienkov a farbu na celu hlavu takze farba ti poskodi vsetky vlasy nie ?

tyrusqa

neviem,co je u teba slaby melir? to ze ho nechas kratsie posobit? vsade ide melirovaci prasok a ten najviac skodi.pokial nemas suche vlasy,skor mastne,tak asi skor mozes.