Po milovani som sla na zachod urobit malu potrebu a strasne ma palilo! Zatial sa mi to stalo len raz. Po ine razy je to slabsie, ale aj tak to vzdy trochu citim. Poradte, co to moze byt???? A ako tomu mam zabranit???? Je to strasne neprijemne a bolestive.
Palenie pri moceni
Niekedy sa pri prvých pohlavných stykoch stáva, že sa trie až nadmerne okolie močove trubice vzniká neinfekčný zápal močovej trubice. Niekedy može byť pri močení prítomná aj slabá prímes krvi. Treba zvýšiť príjem tekutín. Ak by to nepomáhalo, treba zájsť na urológiu na vyšetrenie. Pravdepodobne Ti budú musieť predpísať nejaké antibiotiká.
tak este raz - ten hojivy zazrak je z Oriflamu (tak sa to pise? normalne som z toho mimo, este som to nepisala)
este nieco, ak su to tie pysky (a myslim, ze su, ked ta to stipe len po milovani), tak odporucam na noc si ich natriet hojivym zazrakom z AVONU.pomaha to.
a nestipu ta pri cikani nahodou pysky?mne sa to tiez obcas stava. mavam to z toho, ze ma partner pri styku "zoderie". nic ine to neni. ale ak ta to stipe vo vnutri a nie na povrchu, tak odporucam navstivit lekara.
vyzera to na zapal moc mech.Kondomy su natrete najakým frasom skuste to pred stykom riadne umyt.Mavala som to tiez z tejto priciny.Obvodna ti vysetri moc a da ti antibiotika nemusís ani k urologovi.A myslim ze nieco v lekarni maju aj bez predpisu na tieto patalie
ahoj urcite mas zapal mocoveho mechura dam ti radu najprv sa vyzdrav to ti zachvilu o nieklkom dni prejde neboj sa a ked vyzdraveies tak pi vela tekutin aspon 2,5 litra denne najlepsie su urologicke a bilinkove caje nauc sa cviki na spevnenie panvoveho dna v neskorsom veku budes za to vdacna nezadrziavaj zbytocne moc ak si potrebjes odskocit tak chod -takto tomu predides a vyplavis z mocoveho mechura nepriatel abacili a utieraj sa popotrebe spredu zozadu ahoj
Pre vlocku nepouzivala si mesiac dozadu niejake antibiotika???Aj ja som mala tento problem a bolo to z liekou!!!
pozri sa pod zenske choroby - zapal mocovych ciest
teraz ma napadlo....vtedy ked ma to velmi velmi palilo tak sme pouzili kondom....takze mozno z toho....