Mam taky problem, ze pri prvom sexe sa viem spravit pomerne rychlo(a treba prerusovat), ale po polhodinovej prestavke, sice mam erekciu a som vzruseny uplne v pohode, ale ten orgazmus proste nedosiahnem...Niekedy ano, ale to len malokedy...Kde je problem? prilis kratka prestavka? viem ze je to u muzov velmi individualne, ale myslel som ze pokial mam erekciu tak uz to pojde...
Druhy krat uz to skoro nejde
atika je to odtial potial pekne ...je to pekne pre BABU,muza vzyuzije ako vybrrator a muz ma z toho H...tak asi tolko potial je to pekne :D
moj zlaty tam je tolko faktorov ktore to ovplyvnuju.... No hlavne vek, seualne skusenosti, ale hlavne zdravotny stav... a rychlost produkcie semena.. no kvantum.. ale ak to chces fakt zmenit, tak odporucam navstivit urologa, on ti pomoze isto najlepsie...
jasne co sa chces usexovat k smrti a prerusovana suloz nieje tiez dobra kvoli prostate takze klasika sprav rychlovku a uz viac nie a ked to priatelke nestaci nech si kupi vibrator
stracas erekciu lebo ona ma velmi rozsuchanu vaginu. ked chces mat nieco tesnejsie odporucam jej to nasunut do analu.
zalezi aj od toho kolko mas rokov moj priatel ma 20 a dokaze to dosiahnut aj 4krat po sebe bez problemov
To urcite nie...Len si to chcem riadne uzit lebo to mam rad a bavi ma to, ale ked to u mna nedojde do konca mam taky neuplny pocit, a priatelka tiez...
a co sa chces useksovat k smrti