preto aby som v tom nebola sama navzajom by sme sa povzbudzovali, mozno by som ich spravila viac ked nebudem na to sama, a budeme si písat kolko sme zvládli, mozme si dat určity pocet a splnit ho alebo poradit si, nakopnut sa a vytrvat.
hladám niekoho kto sa pridá cvicit pravidelne brusaky
tak ked vstanem vtedy
ja by som sa tiez velmi rada premohla rano vstat a trosku sa rozhybat, vecer mam vzdy take nadeje ako neviem co... ale ja strasne rada spim a proste malokedy to dokazem vstat skor nez uz ozaj musim... a nesuvisi to s tym, kedy idem spat... :(
tak zacnem cvicit brusáky aj ráno
tie zdvihovacky asi neviem cvicit, ja asi nic necítim tak.
mozno som maximalne tolko spravila ale asi aj menej, aj to tiez asi s prestavkami, teraz by som nemala asi kondicku tolko spravit, iba asi po dlhsích prestavkach
Baby poradim vam, este lepsie ako brusaky su skracovacky zdvihacky. Lahnite si na zem, zdvihnite nohy do vzduchu, ale aby boli vystrete, spojene a rovne. Pokial to pojde:) ruky za hlavu a naraz dvihat nohy aj trup, napinat svaly na celom brusku. Mierne intenzivne pohyby, ktore nenicia chrbticu a klby. Su ucinne:)
a kolko obvykle robis brusakov? ja vacsinou 100 dokopy/ 25, asi 15 sekund pauza atd.
anka to ta teda obdivujem, ja som kedysi asi pol roka tiez takto rano cvicila, ale zlenivela som a nie som schopna vstat :(
ja som asi týzden a prestala som, tibetanov nepoznam. presne je to aj o návyku. Dakujeme Anka:-D
držim vam palčeky, je to navyk ja ich cvičim každe rano o piatej preto vstavam aj o pol hodiny skor 5 tibetanou a brušaky je moje je to super len vydržte oplati sa to anka
mohli by sme si zadat nejaký ciel ze asi kolko minimalne spravit, teraz som tak v zaciatku lebo som necvicievala