Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hladám niekoho kto sa pridá cvicit pravidelne brusaky

Andrejka03

ja by som sa tiez velmi rada premohla rano vstat a trosku sa rozhybat, vecer mam vzdy take nadeje ako neviem co... ale ja strasne rada spim a proste malokedy to dokazem vstat skor nez uz ozaj musim... a nesuvisi to s tym, kedy idem spat... :(

Lolka

mozno som maximalne tolko spravila ale asi aj menej, aj to tiez asi s prestavkami, teraz by som nemala asi kondicku tolko spravit, iba asi po dlhsích prestavkach

poliewoocka

Baby poradim vam, este lepsie ako brusaky su skracovacky zdvihacky. Lahnite si na zem, zdvihnite nohy do vzduchu, ale aby boli vystrete, spojene a rovne. Pokial to pojde:) ruky za hlavu a naraz dvihat nohy aj trup, napinat svaly na celom brusku. Mierne intenzivne pohyby, ktore nenicia chrbticu a klby. Su ucinne:)

andrejka03

a kolko obvykle robis brusakov? ja vacsinou 100 dokopy/ 25, asi 15 sekund pauza atd.
anka to ta teda obdivujem, ja som kedysi asi pol roka tiez takto rano cvicila, ale zlenivela som a nie som schopna vstat :(

anka

držim vam palčeky, je to navyk ja ich cvičim každe rano o piatej preto vstavam aj o pol hodiny skor 5 tibetanou a brušaky je moje je to super len vydržte oplati sa to anka