znie to tak ale ide o to že akonáhle som sa začal stravovať zdravo vymyzlo mi akné všetko klape jak má a teraz proste pravidelne užívam všelijake prípravky..ako je aloe vera šťava , zelena zmes, probiotika, vit.c, selen, zinok, bylinkove čaje, proste niekedy sa bojim že to je už vela a nemôže mi to uškodiť ale ked tak zdravo vyzeram..anechcem sa toho vzdať ... ale často žijem len preto ...a niekedy by som si dal fakt niečo nezdrave ale proste sa musim odoprieť a vtedy začinam byť nervozny ..neviem či to má zmysel ...prestal som fajčiť no stále by som si zapalil..a ked ideme von tak všetci fajčia ja nie, všetci v obchode si kupuju pizza rožky čokolady ja nie v piatok chodia na pivo na pohariky ja nie!! a toto ma štve
zdravá výživa ma dostala až do takehoto štádia
ano maš pravdu, napriklad ide o to ked som mal akne v živote to nechcem už zažiť , teraz? teraz mam dokonalu pleť... uplne tak čo ? budem radšej jesť brokolicu ako byť vyhádzany
Z toho si mozes akurat tak uhnat nejake psychicke poruchy.
nie si sam o tom presvedčený že tak žiť chces, vsetko to robiš len z donutenia. aspon ja si to myslim