Chalani, poradte mi: moj chalan pri sulozi sa hned urobi. Preco to tak je? Nemam moc skusenosti.Potom na druhy krat za sebou je to lepsie, vydrzi dlhsie, ale mam pocit, ze to je take uz silenie z jeho strany a ze si to nemoze tak vychutnat.Prosim napiste.Dakujem vopred.
Moj chalan pri sulozi sa hned urobi
nikto neodpovie?
ja sa opýtam: ak sa muž urobí a už ejakuuje:
1., tak vá ešte dokončuje rukou a ústami?
2., a ak nemáte orgazmus ako dlho? to mu poviete, že stačí.
nesexujte ako na dostihoch ale si to vychutnavajte s prestavkami na reklamu
a biele vinko ale to casom pride s vekom
klasika vela chalanou to tak robi nic neobvikle
porad mu nech sa skusi robit par krat za den sam a uuvidis ze potom budes s tym mat aj problem:D
to je normalne nic si z toho nerob.ked budete spolu sexovat dlhsie casom sa to upravi a este budes chciet aby uz bol a on nie a nie :-) skus sa zatial viac uvolnit a vnimat tie pocity ked je v tebe.a ked sa urobi to neznamena ze ma byt koniec sexu, daj mu vedeiet nech ta "dokonci" rukou alebo pusou a bude to pre oboch super
cccxxx: Nestraš prosím ťa,sú tu aj deti..:DD
a co by si chcela? ide len o tvoje oplodnenie v konecnom dosledku. cim rychlejsie sa urobi, tym skor budes tehotna a mat decko. a to je v konecnom dosledku ciel sexu.
ahoj nech skusi cvicit svaly medzi nohami. robi sa to tak ze pri curani zastavujes moc ale da sa to hocikedy a hoci kde robit aj bez curania. a tak by sa casom mohol naucit zadrzat ejakulat