Velke Zaluzie

Príspevok v téme: Velke Zaluzie
adka22

prosim , poradi mi niekto ,kto sa uz liecil v tejto liecebni ako to tam vyzera , kolko trva liecba a ci vam pomohla . Som zvedava nakolko tam mam ist .. mam 29 rokov trpim PP, aj obsedandno- kompulzivnou poruchou :
pocitam schody , umyvam si stale ruky ...vsade je spina !!!
ked to neurobim citim strasne napatie a uzkost, ze sa stane nieco zle a potom sa poskodzujem...

pubescentka

je normalne aby partneri po sexe odchadzali kazdy spat inde ???????

aj ked po viacerych rokoch ...

je to pekne divne !!!

ale kazdy sme niaky ....

filipka

Nie som stara panna, ale po sexe odchadzam do inej miestnosti. Vyspime sa tak obaja bez nutnosti pocuvat chrapanie alebo bojovat o viac miesta v posteli.
Uvidime, co budes ty hovorit po viac rokoch vztahu.. :D

filipka

Ja viem o sebe viac ako dost, aj ked clovek sa uplne nespozna nikdy a vzdy ho moze nieco prekvapit.
Z mojej diagnozy aj osobneho zalozenia vyplyva, ze som vyrazne introvertna a absolutne neznasam stratu sukromia, nedokazem spat v izbe, kde spi este niekto iny.
Pubescentky s PPP to maju asi inac. To nie je urazka, len poznamka. Kazdy sme iny. Nie kazdy je vhodny na rovnaky druh terapie, to by ich neexistovalo tolko druhov a smerov...

fero8

ja som bol spokojny , bolo mi tam super, velky park , dom . oblecenie , terapie zaujimave , pomohlo mi to

bolo to ako na dovolenke

zaluz

mne sa tam nieco nepacilo napr. ze ma tam vaznili 3 tyzdne bez ziadneho programu iba telka co ma aj nebavila, takze ak si najdes program celodnovy a nebudes sa nudit vnutri tak ti to mozno vadit nebude, potom su tam skupiny to je celkom dobré, a krmia ta tam a priberás, a sleduju ta kamery jedine mozes íst na sprchu tam mas asi sukromie. Ja som tam trpela. No a ked chodís na skupiny mas tam aj fitnesko, mas tam kniznicu a je tam pekny park, mozes chodit behat.

SHAKTI

filipka, psychologicke hry su dobre. Dozvies sa v nich dost vela o sebe. Na co je to dobre? By si sa cudovala. Lepsie ako lezat niekde cely den v pyzame so zamrezovanymi oknami a cely den len hladet do blba. Nik ta tam nenuti ist. adka22 sa pytala na konkretnu liecebnu. Vybrat si moze kazdy, ist- ci neist a kam ist.