Ked mam sex, tak som ihned velmi mokra. Staci, ked do mna par krat vojde. Priatelovi sa to sice velmi paci, ale ja sa za to aj hanbim. Je to normalne?
Prilis mokra
Ved to je predsa skvele, bud len rada.
je to prirodzená ženská vlastnosť, horšie by bolo keby je to naopak
Nevadí že si mokrá.Suchá to je nepríjemnosť.Pritom chalan si mysli že ta nevie vzrušiť.
moja, nasucho aj dvere vrzgaju :)radsej mokra ako suchu...s tym je viacej problemov :) netrap sa ved to je normalne :)
no a co ?ja som tiez mokra dost casto hned ani predohru nepotrebujem poriadnu...skor mi vadi ked som sucha a nie ked som mokra
nemusis sa hanbit dokonca muzi aspon co viem vyhladavaju take zeny co su ihned mokre suche sa im nepacia
Dovenka, si na smiech, alebo si ešte len taká neskúsená a mladá...čo je na tom hanby, keď si mokrá? Boha veď to tak práveže má byť...ach tie deti...
presne aj ja to mam tiez som sa za to hanbila a priatel povedal ze to lepsie ako keby som mala byt sucha je to v poho da sa s tym zit aj bez hamby fakt len si na to treba zvyknut
noo paci, je to uplne normlane a zato sa nemas preco hambit:) aspom nemas problem ze si neni vlhka a aspom to potom menej boli...
tym sa netrap.ja mam podobny problem.ja som cela mokra este predtym ako sa k sexu vobec dostanem....nic si z toho nerob.neviem,preco,ale chlapom sa to paci:)