Prosim vas co mam robit? Na cele mam uz vyse tyzdna podkoznu velku gulu na cele!Neda sa vytlacit a este naviac aj boli a vyzera to hrooozne.Namacam si to alpou, ale nepomaha..neviete nieco poradit?nieco naozaj ucinne...dakujem
Podkozne nechtune akne!!!
HELP!!! mam na nose vela ciernych kok.. co mam robit uz ich tam mam ale 2 roky :((((
skus si to kazdu chvilu natierat nasytenym solnym roztokom, po case by sa ti to malo dat vytlacit... a ak nepojde, prepichni ihlou a vytlac, ako bolo uz spominane...
natierat 1% alebo 2% salicylovym liehom (kupis v lekarni) - vysusi, alebo potom normalne drasticky zober injekcnu STERILNU ihlu, zatni zuby, prepichni a vytlac (jessis, napisane to vyzera este horsie ako myslene..;-)
no je pod kozou? a boli to velmi?. ja mam zase na chrbte medzi lopatkami a tam je dost hruba koza...neboli ma to.
akurat na zajtra som objednany ku chirurgovi...vravel ze to nareze a vytiahne striekackou...heh trocha divne pocity mam.
Prosiiiim pomozte mi!!! vazne to uz nechcem mat!
Ja som mala tiež podobný problém, bolo to veľmi bolestivé, podobne ako ty som si to natierala alpou 3 dni a postupne by ti to malo zmiznúť, myslím si, že je to nejaký zlý vredík.