B 12 priberanie

neli882002

Chcela som sa opitať že či sa z b12 naozaj priberá lebo nechcem si pichat nic dokym nebudem vediet že to nozaj funguje :)

simka111

Je pravda že vitamin B12 a B6 spôsobuje priznaky podobne akne????? Ja potrebujem pribrať ale zase sa chcem zbaviť akne

jingles

a tak prečo neberieš dake vyživove doplky so železom? ja ked som mala nizke zelezo tak mi dal nejake lieky kyselina listova železo nejake becko ale ked beriem vitaminky (železo) tak mam hodnoty v poriadku a nemusi ma nacpavat liekmi ;)

marilyn

No pekne, tak akože s postavou nepotrebujem mať problémy, podváhu nemám, môžem to aj nejako odmietnuť, aj tak tam nemám čas chodiť každý týždeň si to pichať. Mohol by mi dať radšej niečo iné, predtým som mala čisto pyridoxin- B6 a nič som nepribrala a robil mi len dobre.

RNG

B-12 ma velmi ucinnu formu aj liposomicku, tj pilulky alebo kvapky pod jazyk(sublingual), kde sa priamo cez sliznicu vstrebavaju do krvneho obehu. Ucinnost takehoto dorucovania je az vyse 85%, zatial co B-12 cez zaludok prejde sotva na 2% absorbcie.

joni_

ano, pribera sa, ale neviem ci zas az tak drasticky, zavisi kolko tych injekcii dostanes. Ja som si nevsimla na sebe az taku viditelnu zmenu.