Ahojte! Veľmi ma trapi potenie rúk. Je to veľmi neprijemne najme ked si s niekym podavam ruku v spolocnosti alebo ked ma chyta priatel za ruku. Co by ste mi na to poradili? :(...hocico co ste vyskusali. Aj co nezabralo napiste. dik
Potia sa mi ruky
preco nejdes k lekarovy a on ti urcite predpise nieco na tvoj problem:-)
Podla mňa je to skôr psychický problém.Môžeš si na ruky dať taký "deodorant stick" (neviem ako sa to povie po slovensky) a budeš ich mať krásne hladké a naozaj nemysli na to, uvidíš že to prejde.
Môžeš si vyhľadať FNsP Brat.,Ružinovská 6,Klinika hrudníkovej chirurgie-diagnóza HYPERHYDRÓZA.Máš tam všetko o tejto operácii,na druhý deň prepúšťajú,ak je všetko ok.Ja som o tom nechcela ani počuť,ale teraz sa teším s výsledkom s ňou.Má celkom iný život,pretrpela si toho dosť za 23r.Držím palce aj Tebe...
Mila Lucka, moja dcéra podstúpila v jeseni 2008 operáciu,mala taký istý problém od malička.Teraz už je v suchu.
ja mám podobný problém... ale mne sa neuveritelne potia ruky stále, normálne až z nich kvapká... ale chcem niečo prírodné, nepoznáte?
tak skusim asi ten driclor...hadam zaberie..botox je prilis drahy
počkaj ja som myslel, že sa ti potia ruky len v spoločnosti niekoho, nie aj keď si sama
ano, sice nie na ruky.myslim, ze tu aj tema driclor bola zalozena, skus ju vyhladat.
nieje pravda ze na 9 mesiacov mas pokoj s tym botoxom!!u kazdeho je to inak !!moze byt ze niekomu na 9 mesiacov niekomu pomoze na 5!!aj menej zalezi ako reaguje tvoje telo proti botoxu vsak je to jed!!
v lekarni kupis DRICLOR ten je proti poteniu na ruky nohy podpazusie stoji okolo 180 korun a mas po probleme lebo zabera na 99%percent!