Psoriaza

Príspevok v téme: Psoriaza
jajuska1185

neviem o tejto chorobe vela, ale je pre mna strasnym strasiakom. vacsim ako rakovina a pod. Mozete mi prosim niekto presne opisat, ake su jej priznaky (aj okrem tvorenia lozisk, myslim nejake vedlajsie), z coho ju mozem dostat "akoze ake podmienky" musim ,... a kde sa tvoria prve loziska a pod...dakujem

pomoc

psoriazu zhorsuje stres aj nevhodna strava ako vecsinu koznych aimunitnych chorob. Tak sa nestresuj, ked zdravo jes azijes, neboj sa nebudes ju mat ok?:)))

usmev

Aj psoriáza je porucha imunitného systému.Treba riešiť a dať do poriadku imunitu.Najlepšie prírodnými produktami, ktoré nemajú vedľajšie účinky.trvá to dlhšie.ale je to účinná "liečba"

farmaceutka

Prve loziska byvaju najcastejsie na laktoch, kolenach a vo vlasatej casti. Nebyva to ale pravidlo, niekto sa vysype naraz na celom tele, pretoze formy psoriazy su rozne. V niektorych pripadoch byvaju postihnute aj klby psoriatickou artritidou. Najlepsie bude, ked si nieco nastudujes v hocijakej ucebnici dermatovenerogie. Co sa tyka vyskytu-byva tam dedicna predispozicia, ale neznamena to, ze psoriaza je typicke dedicne ochorenie, na ktore platia klasicke mendelovske pravidla dedicnosti. Ak vlohu na psoriazu nemas, nedostanes ju.

[zruseny12]

...skus sa spytat RNG,ja som mala manzela teraz uz ex,co mal lupenku,takze mam skusenost len taku,nemal ju cely cas,az v urcitom obdoby sa mu ukazala,keby sa neukazala,nebola by som ani vedela,ze ju ma...