Zahlienenost

Príspevok v téme: Zahlienenost
damme

Ahoj
som po tazkom prechladnuti, teplotu uz nemam (asi 2 dni som uz bez teploty), vylezal som to doma dostatocne....ale stale sa citim taky nesvoj...smrkám v kuse, hlieny mi vecer stekaju a skrabe ma z toho hrdlo a rano mi nechuti jest z toho.....neviem odkial tolko hlienov - vysmrkal som snad viac vreckoviek ako za cely zivot:)....co pomoze?
U doktora som nebol....mal by som zajst?

mira

Tu nehovoríme o normálnom množstve hlienov v tele, ale o N A D M E R N O M, ktoré ľuďom vadí. Nadmerného množstva hlienov sa snaží organizmus zbaviť tým, že ho vylučuje nosom, výtokmi a iným spôsobom. Ak ho nestačí vylúčiť tak ho ukladá. Stav s nadmerným množstvom hlienu je NEBEZPEČNY a pri dnešnej civilizovanej strave bežný, o čom svedčia i príspevky ľudí.

Ak telo musí striebro vylučovať, sú preťažené vylučovacie orgány, ktoré majú i tak dosť práce s vylučovaním hlienov.
Ja volím radšej cestu prirodzeného odstraňovania príčin, než nechať organizmus zahlieniť a až potom dodatočne riešiť odhlieňovanie.
Prevencia je u mňa na 1. mieste.

adka 00

AHOJ RNG UZ VIAC KRAT SI MI PORADIL TAKT TA ROSIM PORAD MIAJ TERAZ.MAM SILNY ZAPAL PRIEDUSIEK A SAMOZREJME AJ SOM DOST ZAHLIENENA DOKTOR MI PREDPISAL ZINNAK ALE PALI MA Z TOHO ZALUDOK NEVIEM CI HO MAM BRAT??

RNG

na koloidne striebro a jeho ucinky v tele, tj v literature popisovanu argyriu si najdi vo fore temu "argyria"(teda ked sa konecne bude dat vyhladavat), a tam najdes, ze beznym pouzivanim koloidnej striebornej vody sa telo neda "pretazit " koloidnym striebrom, lebo striebro je malo zlucive a vo forme drobnych koloidnych fliackov sa z tela dostane mocom von rychlostou vyse 2 mg za den a tolko neodporucam brast v koloidnej striebornej vode.
Tj hromadenie striebra v tele je mytus, ktory rozsiruju na potlacenie lacneho a ucinneho antimikrobialneho prostriedku,
Argyria sa moze dostat len pri hroznom predavkovani prilis silnych(nad 100 ppm)p koloidnych striebornych vod pitych vo velkych kvantitach alebo silnych roztokov striebornych soli(dusicnan strieborny, chlorid strieborny).

RNG

mira, hlieny tvori telo na svoju ochranu, Neobsahuju ziadne skodlive tuky, ale su to v podstate glykoproteiny, ako napr mucin.
www.chemistrydaily.com
Bez ochrannych hlienov by nam kyseliny rozozrali zaludok, stolica by sa v crevach nesmykala a vsetky sliznice by vyschli a popraskali.
Hlieny(mucus) su potrebne pre udrzanie zivota,, takze ich nezobrazuj, prosim, ako skodlivy dosledok urcitych potravin, proti ktorym sa telo brani vylucovanim hlienov ani tie samotne jedla tie hlieny neobsahuju sami.
Trochu viac je aj v tejto literature okolo zlozenia hlienov a ako a pre co ich telo vytvara(nie potraviny ich tvoria, ale specializovane bunky v tele ich vytvaraju na ochranu.
www.ncbi.nlm.nih.gov

mira

Koloidné striebro ničí baktérie, ale neodstraňuje hlieny.
Okrem toho, nikto nevie, čo to množstvo striebra s nami po dlhšom čase užívania urobí.

bambulos

no problem sa moze vratit a to ako teraz cely zivot bez tych potravin to asi nie je boh vie co, a co koloidne striebro

mira

Sám uvidíš, ako dlho potrvá, kým sa zbavíš hlienov. Myslím, že by to mohlo byť u hlienov z nosa tak do 2 týždňov. Hlieny z iných častí tela sa odstraňujú dlhšie. Ak po tomto období prejdeš znova na zahlieňujúcu stravu, problém sa môže vrátiť.

bambulos

cize ak dobre rozumiem, tak tie potraviny ktore zahlienuju mam na cas vyradit zo stravy? a to co budem ako jest, a na ako dlho .... hmm potom sa nazad vratim k normalnej strave?