Ahoj
som po tazkom prechladnuti, teplotu uz nemam (asi 2 dni som uz bez teploty), vylezal som to doma dostatocne....ale stale sa citim taky nesvoj...smrkám v kuse, hlieny mi vecer stekaju a skrabe ma z toho hrdlo a rano mi nechuti jest z toho.....neviem odkial tolko hlienov - vysmrkal som snad viac vreckoviek ako za cely zivot:)....co pomoze?
U doktora som nebol....mal by som zajst?
Zahlienenost
este vies,co ja robim bambulos?
kupim si HLIVU USTRICOVU
dam si ju nasusit,a potom zomeliem v mlinceku na maso...NA TAKY PRASOK... a potom ten prasok 1lyzicku pouzivam,na chleba,alebo pri obede posypem obed...
hliva je tiez dobra pre alerg.a na posilnenie imunity...
dokonca,ze chrani pred ziarenim PC,cloveka...
este ma napadlo,aj caj zo zihlavy je dobry na alergiu,alebo pytaj si v lekarni,teraz aj caje su pre alergikoch vselijake...
je teraz vela moznosti pre alergikov,len otazka,co komu pomoze...
a ako dlho by si ho mala brat,to je asi individualne,na letaku by to malo byt napisano...
bambulos,tak ci mozes kombinovat,to ti neporadim,ale ak budes brat toto,tak asi uz nemusis brat na alergiu ine...mne zaberaju hned po 2-3dnoch sa citim velmi dobre...po tom SP-enzymu...ale brala som aj PYCNOGENOL-tiez som s nim bola spokojna,len odkedy som spoznala SP-enzym,tak pycno.uz nepouzivam...
a na co si alergicka?necitala som vsetko dozadu...
mira:
to ako si myslela s tym ovocim "ovocie v priveľkom množstve /častejšie ako 2 x týždenne/ a tak isto aj tvoje ojradenie sa proti nemu?
budem rada,ak mi vysvetlis tvoj postoj,lebo momentalne ti vobec nerozumiem
bambulos,SP-enzym...na stranke google si daj do vyhladavaca SP-enzym tam sa o nom dozvies viac,a na odhlienenie a alergiu je dobry aj PYCNOGENOL/kupis v lekarni/