čo obsahuje taka pečienka...je zdrave jesť pečienku ...je to dosť diskutabilne..ako aj to či jesť meso alebo nie... niekto vravi že meso sa nema vôbec jesť.../opice tiež nejedia meso su bylinožravce/ alebo opak je pravdou..
pečienka resp. meso ano alebo nie
Pretoze obsahuje privela vitaminu A, ktory vo velkom mnozstve moze poskodit plod, okrem toho, pecen je vlastne laboratoriom, v ktorom sa zhromazduju toxiny, to uz asi netreba komentovat...
Ja milujem kuraciu pečienku,na cibuľke opečenú,slanú s čerstvým chlebom..)))
radass, bolo uz jasne dokazane, ze opice nie su cisto bylinozravce, lebo jedia casto hmyz. Dokonca simpanzi boli pozorovani, ze si zoleru vetvicku, olizu ju a strkaju do mravenisk, aby sa na nu nalepilo co najviac mravcov, ktor potom oblizu dole.
Z pitiev nasli v zaludku simpanzov a inych opic zvysky hmyzu, vtakov ba dokonca inych opic(vojny medzi opicami boli pozorovane, hlavne nocne vypady a pozieranie obeti, podobne ako medzi ludmi ludozrutstvo)
Uznam, ze na mozno 95- 98% su ale opice bylinozrave, a mozno to by bolo rozumne aj pre nas, hlavne jedenie co najviac surovych, teplom a chemiou neznicenych potravin rastlinneho typu.
mariaa, ved ja nevravim aby ju jedli tehotne.. len ze v tehotenstve zelezo casto chyba...
no, ved aj clovek sa krmi roznymi chemickymi gebuzinami, tak uz nejaka pecienka nas nezabije... :o)
kvietok13,ale tehotne zeny by nemali jest vobec PECEN...
Dnes sú zvieratá krmené spústou chemikálií a liekov, odpadom z kafilérií, umelinami - viď čínske mlieko.
Ruku do ohňa za zvierciu pečeň by som nedala.
Pecen nie je filter je to najdokonalejsia chemicka tovaren na svete aku este nikto nevymyslel len stvoritel