ahojte baby...mam 18 a chcem vediet ci existuje nejaky krem alebo tabletky na rast prs, pretoze ja nemam skoro ziadne prsia a viem ze velkost prs nie je najdolezitejsia, ale aj tak sa citim zle ked sa v lete idem kupat a v plavkach nemam nic..prosim poradte..dakujem vopred
pripravok na rast prs??? existuje???
qixina dala by si mi ten link co si ty pozerala? ja som ani taký asi nenasla
push upka je podprsenka:D
je to lepsie ako podprsenka? aj ja by som si prosila link na to. to predávaju aj v obchode nevidela som asi nic také
kikin kukala osm si ich na nete ale vyzeraju aj tak velke..a ked si ju dam aj tak bude odstavat...nemas link na nejake v pohode ??
ja tiež nemám skoro nič, ale mám kvalitnu pushupku, ktorá doslova všetko "vytlačí" na povrch:P. Aj z ničoho spraví niečo-môj prípad:P Odporúčam
co su to tie push upky? skusim najst na nete
no v plavkach je to strasne..ked s, v lete bola s frajerom sa kupat a po plazi behali prsnate baby, strasne zle som sa citila...a aj ked existuju podprsenky co zvacsuju naco mi to je ked vystrih si dat nemozem..a vidno ze tam nemam nic:(
ja som v tom az tak nevyznam, ale v plavkach ok, tam chapem ze to vadi... ale pod tricko sa daju kupit vselijake push-upky... kdezto velke nikde neschovas :)
mama mi stale hovorí aby som si dávala podprsenku, ja nemam rada to nosit a v lete mam len také male vrchne plavky. co mi zakryje akurát prsia aj ja by som chcela mat vacsie aspon o císlo objem mam asi 88, alebo 84 neviem, ale co ked na to asi nic neexistuje bez vedlajsích ucinkov a aby sa to nevratilo do starého
a vas to baby vobec netrapi ked ste niekde na kupalisku a mate prazdne plavky??? alebo nic vo vystrihu, priliehavom tricku...??