ahojte baby...mam 18 a chcem vediet ci existuje nejaky krem alebo tabletky na rast prs, pretoze ja nemam skoro ziadne prsia a viem ze velkost prs nie je najdolezitejsia, ale aj tak sa citim zle ked sa v lete idem kupat a v plavkach nemam nic..prosim poradte..dakujem vopred
pripravok na rast prs??? existuje???
ak este baby viete o nejakom jednoduchom triku piste:)
baby, ale ved a amerike fici podprda s umelo vytvorenymi bradavkami, tak co vam na tom vadi, ze ich vidno? :DDD a Victoria Backham ju nosi :DD
ivka okej a nevidno ti cez pulover ze ta podprsenka je hruba ked je ohnuta aze prsia mas von???
kvixina , hej bradavky sú vonku. veď to vadí aj mne ale inač su fajne vyzdvihnuté. mala som pulovrík s výstrihom a prsia super.
ludia a jak to s tou podprdou skusate???? ja to enchapem ako ju mam ohnut vsak budem mat bradavky vonka ci nie?? a nebudu ma boliet prsia potom???
Ja som skusila aj krem aj "zaručene učinné" tabletky.Dala som za ne 20 000 Sk!!! a nič.Trochu mi to spevnilo prsia ale iba kým som to brala.Pol roka denno-denne som to jedla,jak blbá..Takže už neverím nikomu a ničomu.Nechcem ani vediet,kolko žien takto okradli!Jediná možnosť je plastika.Teraz to už viem.
tak zbehla som vyskúšať to s tou podprdou a funguje to. Len mi bude vidieť bradavky a prsia boli dosť deformované. ale inak je to fajn!
delfínks, vyskúšala som a je to SUPEEEER!!! A ja som si vždy vypchávala a nepomáhalo to, lebo boli síce väčšie ale neboli plné a nebola čiara. A dnes: zázrak. Asi si myslelei, že som bola na plastike. Len keď som dala podprdu dole, mala som prsia doeť otlačené. tak dúfam, že to nič nespôsobí. Tak ale ĎAKUJEEEM!!!!!!
este nejake triky??? plis
ze ked si podohnes tu podprsenku asi sa ti asi aj zvacsí este a bude ti sediet na prsiach.