mam 19 a posledne dva tyzdne sa neviem vyhrabat z choroby asi chripka alebo co,mala som teploty tie mi presli ale sem tam riadne kasle,malokedy ale ked to zacne tam ma ide roztrhnut a vcera som zacala vykasliavat aj krv nie vela...nepovedala som to nasim lebo by si mysleli ze mam tuberu co rozhodne nemam.neviete co ine by to mohlo byt??vdaka
Vykasliavam krv
prisla som k mojej doktorke povedala ze nevie a poslala ma na rentgen odtial na krcne nechapem preco a povedali mi ze mi nic nie je....tak neviem
ako si dopadla?
k lekarovi!
okej pojdem rano,diky moc vsetkym:-)
Bojnickanka19 prosim ta na co cakas? Kym ti pri tom kaslani "roztrhne" pluca? Tu na fore ta nikto nevylieci, tak sa laskovo zdvihni a padaj k lekarovi, ak ti na svojom zdravi aspon trochu zalezi.
mozno su to iba hlieny stekajuce z nosa, ale urcite je lepsie to preverit u lekara. mozes s tym aj na pohotovost
chod hned zajtra k lekarovi,stava sa to pri zapale priedusiek alebo pri zapale pluc,moznost prasknutia priedusnicky alebo nejakej cievky pri namahavom kasli.
vykaslievanie krvi nemui byt hned TBC,ale v kazdom pripade treba vyhladat lekara a urobit rtg.neodkladaj to a nebud hrdinka za kazdu cenu
mala bz si ist urychlene k lekárovi, moye to byt aj tuberkuloza alebo je tvoje telo vysilene y chripky
zadaj si cez google vykašľavanie krvi , nájdeš tam články a diskusie, prečítaj si. Ale najlepšie čo urobíš bude ak zajtra ráno pôjdeš k lekárovi.