Vykasliavam krv

Príspevok v téme: Vykasliavam krv
bojnickanka19

mam 19 a posledne dva tyzdne sa neviem vyhrabat z choroby asi chripka alebo co,mala som teploty tie mi presli ale sem tam riadne kasle,malokedy ale ked to zacne tam ma ide roztrhnut a vcera som zacala vykasliavat aj krv nie vela...nepovedala som to nasim lebo by si mysleli ze mam tuberu co rozhodne nemam.neviete co ine by to mohlo byt??vdaka

viva1

ethel, viem ze tbc sa neoperuje. ale kedze kaslala krv, bolo nutne jej zobrat cast pluc, nakolko by mohla nastat nejaka komplikacia a mohla by z vnutorneho krvacania vykrvacat. a histologia potvrdila v odobratom tkanive 3 cm ohranicene lozisko tbc.
Bojnincanka neboj, nemusi to byt to iste. mozno to krvacanie nastalo nejakym prasknutim cievky a este to dokazu zastavit liekmi. si v nemocnici, tam si pod dozorom.

bojnickanka19

Ahojte pisem z nemocnice,viva1 vela mi nepovedali ale zrejme mam to iste.,pji rodicia su z toho mimo myslia si ze umrem asi,cela rodina tu bola ach jaj dufam ze to nejako prezijem
diky ze ste ma hnali k tej doktorke

viva1

ako si dopadla? tym, ze nemas tbc, si nemozes byt ista. nasa dcera minulu sobotu zacala kaslat krv a v nedelu ju operovali, zobrali jej cast pluc. v piatok histologia potvrdila tbc. a pritom ziadne tazkosti nemala, sme z toho v soku, ako sa k tomu dostala. len sa daj poriadne vysetrit, nedaj sa odpinkat.

bojnickanka19

ethel:Okej diky ja tam rano skocim este.Mno moja obvodna ma celkovo vsetkych pacientov v...
vela ludi sa na nu stazuje,vsak dufam ze aspon na to plucne ma posle dneska to poviem aj rodicom

ethel

požiadaj obvoďáčku aby ťa poslala na plúcne vyšetrenie!Nechápem ako to,že ťa tam neposlala ale len na krčné.RTG nestačí,tam zdroj krvácania neuvidia.A daj si odobrať krv.Ale to by mala tvoja obvoďáčka vedieť,čo má robiť!