pocity na zvracanie

Príspevok v téme: pocity na zvracanie
mailo66

Ahojte neviete mi poradit co by som si mal dat este vysetrit? Mam pocity na vracanie a niekedy aj vraciam, napina ma ked nastupim do autobusu a po jednej zastavke uz musim vystupit, alebo ked si vecer lahnem a chcem zaspat ma napina alebo aj ked si dam alkohol a zacne ucinkovat, tak aj v tedy. Bol som na vysetrenie mozgu, zaludka, stavcou v krku, tlaku psychiatrickom vysetreni ale nic mi nenasly, nic co by to mohlo spôsobovat. Niekedy sa mi dokonca aj kruti hlava a je mi na odpadnutie a v tedy ma tiez zvykne napinat na vracanie. poradte prosim co by som mal skusit..

ella hop

to iste mal moj syn. rano zvracal. cestu do školy tiež. podarilo sa to aj v škole..urobili sme 100 vyšetrení na všetko možné...stale mu bolo zle a výsledky ok. nakpniec pomohla psycholog.prišli sme na to, že syn ma stres s cestovania. stale sa bal,že príde neskoro do školy, alebo nepríde autobus a pod. preložoli sme ho školy blízko nas, aj ked nestihne autobus vie že može zbehnuť pešo....a teraz je všetk ok.

spatne

mam toto iste uz 6 dni vkuse, bol som u psychiatria a vraj je to z toho, no uvidime. Najhorsie je to ze sa ani nemozem najest, za tychto par dni slo 4-5kg dole :( Stale dufam ze zajtra to uz bude dobre a takto dokola no marne :) . Chodim na VS a obavam sa ze to tam nezvladnem cely tyzden v tomto stave este tie zavraty :( . Nejak bude

longman

Moze to byt aj Menierov syndrom, ide to od ucha, cloveku sa toci hlava, je mu na zvracanie, spojene s piskanim ucha.

rrrr

Jednoznačne je to psychikou a odporúčam čo najskôr navštíviť psychiatra, nasadí lieky a čoskoro sa to zmení... Hlavne to netreba nechať len tak ale je potrebné riešiť to čo najskôr