Ahojky.Moj pribeh je dlhy..keby som ho chcela vyrozpravat cely,bolo by to na par stran..ide o to,ze mam priatela uz 6 rokov.Mam ho straaasne rada,vela pre mna urobil,lubim ho,ale..ma to jeden hacik.Uz ma nepritahuje sexualne.Co s tym?Ani jeho bozky mi uz nic nerobia.Nehnusia sa mi ale ani mi nic nerobia..ani dotyky.Nie je to zo dna na den,je to uz cele mesiace..snazila som sa snim porozpravat,on vzdy tvrdi,ze ma miluje a ze sa to zlepsi.Co sa to deje?Chcela by som s nim zit,ale ako ked som sa raz do sexu uz aj prinutila..odvtedy je vsetko take..ine ;( on je taky dobry a miluje ma,chce si ma vziat a ja..vsetko kazim..a do toho je tam este niekto iny..najskor som si myslela ze je chyba vo mne,ze som frigidna.ale ten druhy mi ukazal,ze nie.S nim su tie bozky a dotyky ako explozia..nieco uplne ine..Co sa to deje?Mam svoj dlhorocny vztah ukoncit len preto ze sa vytratila vasen..?Mam to skusit s tym druhym?Alebo sa toto deje v kazdom vztahu..?Pomoc prosim..takto uz to dlho nezvladnem..
Rozpada sa mi 6 rocny vztah...
paula 23,
No, toto som zazila uz dvakrat, raz po 4.5 roka raz po 3.5 roka, a mozem ti povedat, nezlepsilo sa to, pretoze som to v podvedomi ani nechcela....teda rozumom ano, ale moje telo a zmysly a mysel nie, tak sme to ukoncili v oboch pripadoch...neviem, ci to nema docinenia s tym, ze si ho musis vazit ako partnera....moji byvali boli typy, do ktorych som bola zalubena na zaciatku, ale potom som si ich nemala za co vazit...aj ked ma milovali, boli pre mna slabi, pretoze mi nevedeli dat to, co som potrebovala - silneho muza s citmi, ktory vidi skutocnost taku aka je, neskryva sa pred problemami, ma ambicie, riesi veci a vie co chce, plus je tolerantny a berie ma ako rovnocennu...takeho mam teraz a budem si drzat palce, aby sa to nikdy nezmenilo.....
A tebe tazko radit, ale ked sa vzijem do tvojej koze, vie, ako bolo pre mna tazke rozist sa s tymi byvalymi, bol tam strach, ze zostanem sama, ze si nikoho vhodneho nenajdem, nadej, ze ved sa zmenia a ze ved sa to cele upravi...neupravilo sa to...podvedome som z tych vztahov chcela von, len mi dlho trvalo, kym som sa odhodlala...a urobila som dobre...som stastna a len by som sa trapila....
Preto si zvaz, co v zivote chces.....
ahoj paola 23. Po mojich skúsenostiach v 5 ročnom vzťahu, kt. sa veľmi podobá tvojmu, ti môžem iba poradiť, rozíď sa so starým priateľom. Keď tam už nie je vášeň a láska, nie je viac čo riešiť...A ak si našla niekoho iného, pri ktorom cítiš explóziu, tak to je šťasie, vyskúšaj to s ním. Alebo ostaň v starom vzťahu a budeš sa len trápiť. Ešte jedna možnosť je sa pokúsiť dať ten starý vzťah znova dokopy, ale zamysli sa, či to naozaj stojí za to. Ty si strojcom svojho šťastia, pouvažuj čo je pre teba to najlepšie. Prajem veľa šťastia.Inak, v každom vzťahu to po čase škrípe...
po siestich rokoch to nie je normalne?? ja neviem, ja som mlade pivko:)
Problem je v tom,ze uz si niekedy pripadam,,akoby som ho mala rada inak..nie ako milenca ale ako kamarata ;(
"nikdy neopustaj niekoho koho milujes pre niekoho kto sa ti paci, pretoze ten ta opusti pre niekoho koho miluje"
ako bolo povedane, experimentujte..skusajte rozne eroticke hry..nech je to vzrusujucejsie
Asi ano,aj ked s tym druhym su to zatial len bozky a dotyky.Ten druhy sa do mna sialene zalubil,chce so mnou byt a byvat,je to blaznive,zijem v Anglicku a on je cudzinec takze to je dalsia vec v mojom zivote..moj priatel je Slovak,ale nemame cas ist do poradne,myslim,ze on by ani nesiel,inak to su aj take poradne?Myslela som si,ze len pre manzelov..ja sa z toho uz naozaj zblaznim..chcela by som nas vztah zachranit,ale neviem ako;(
ja by som to nekončila. skuste nejaku poradnu,alebo nejak okoreniť ten vzťah, experimentujte v sexe a podobne. opustiš svojho priateľa po 6-tich rokoch, zničí ho to a potom teba opustí ten tvoj nový objav,alebo..ako ho nazvať. si v ťažkej situacii, ale skús to ešte nejak inak vyriešiť a nezaplietaj sa do dvoch vzťahov naraz...
Ahoj a čo tak navštivit nejaku poradnu a zistit prečo to tak je,alebo sama sa zamysli kedy sa to zmenilo alebo čo to zmenilo ale ak sa to nevyrieši tak ako neviem či vam to vydrži dlho ked ta pritahuje niekto iny.
achoj..takze ty ho vlastne podvadzas?no ja neviem,mas to zlozite,ale mozno by vam pomohla pauza,porozpravajte sa o tom,nic mu netaj a casom sa uvidi..vela stastia..