Vysoka skola zdravotnictva a socialnej prace sv alzbety v KE

Príspevok v téme: Vysoka skola zdravotnictva a socialnej prace sv alzbety v KE
gemercanka

prosim vas vyplnovala som dnes prihlasku a neviem co mam napisat do Fakulty...ako detasovane mam v ke studijny program tu socialnu pracu ale neviem co do tej fakulty...ani na stranke sa tam neviem vysomarit... jedno cez druhe ...

a druha otazka k prihlaskam...
mne na maturite v percentach znamky nedavali ani percentil ja som z toho mimo prvykrat vypisujem no pre mna to je spanielska dedina...

happi

kazda studijna skupina, ma vlastnu stranku, ci uz sukromnu, ale aj tu, ktoru im poskytla skola. Chaos robia vacsinou len studenti

delphia

som presvedcena, ze si sa napokon veeelmi dobre rozhodla..:)

ver mi, ze ta skola nema chaos len na svojej web stranke...:(

gemercanka

daisy tato tema nieje o gramatike ked sa na to citis chod prednasat na skoly je normalne ze sa robia tvrdky ked sa pise rychlo...ty mas asi plno casu ked tu chodis opravovat ludi....tak s tym casom vynaloz inak...

eva2

Ked si chces dat prihlasku na Vysoku skolu sv. alzbety na prihlasku musis napisat vysoka skola sv. alzbety Bratislava a podtym mas fakultu tam das detasovane pracovisko Detašované pracovisko bl. Z. G. Mallu v Košiciach, forma externa.

oone

ja som to nemyslel inak vobec v zlom, aby si si nemyslela, je super, ze chces studovat. skus zavolat na studijne oddelenie tej vysky kam sa hlasis nech ti poradia, oni by to urcite mali vediet.