Ahojte! Ktory krem na ruky je podla vas najlepsi??...hladam nieco vhodne na suche ruky, nieco co nieje zas prilis mastne ale je zaroven prijemne vonave. co poradite?..dik
Krem na ruky...ktory je naj?
happyskin ma vyborny krem na ruky vola sa to ze heléné, prijemna vona take prirodne pretoze to je prirodna kozmetika
ja mam rozne vyskusane flexitol napr ale aj z parfums si objednavam z komercnych znaciek
ja mám hlavne v chladnejšom počasí veľmi suché ruky. Momentálne som objavila neutrogenu a som s ňou spokojná. Je mastnejší, tak si nemusím ruky neustále krémovať.
Ahoj, no ja ti rozhodne odporucam olej na ruky Lissett. Odkedy si zena objednala ZDARMA tester, si ho uz kúpila 3 krát a nevie si ho vynachváliť. Je dosť drahý, ale je to luxus ktorý sa oplatí - žena už ruky suché nemá, má ich vláčne a pevné.
www.lissett.sk
mam extremne suchu pokozku a furt popraskanu kozu a l´occitane s bambuckym maslom je raj na ruky :)
L´occitane s bambuckym maslom je jednicka mezdi kremami na ruky, Alverde nechtikovy je prijemny
Ruzovy Garnier je velmi dobry a tiez v Avone kedysi mali krem s glycerinom a silikonom, ten bol tiez vyborny. Dobra je aj Balea s ureou. Uplne hrozna je modra indulona, ktora sa vobec nevpija do pokozky, a nepaci sa mi moc ani Neutrogena, po ktorej su ruky sice celkom fajn, ale vobec mi ich "neosviezi", ak viete, co myslim...
pre mna zatial naj z yves rocher - arnica essentiel (taka zlta tuba)