Ahojte!Potrebujem poradit...Mam priatela nejaky mesiac aj pol a pre par dnami sme spolu prvy krat spali...Bez kondomu lebo vraj to nema rad a nikdy si to neuzije.Prvy krat som to teda prezila a dufam ze sa nic nestalo no bojim sa...Mam ho strasne rada ale v tomto som velmi zodpovedna a strasne sa bojim neberem ziadnu antikoncepciu a verim ze sa vie ovladat a neurobi sa domna ale i tak je tam sanca...On sa ohana statistikou 600 ku 1 coz je mne uplne jedno aka je statistika! Co mam robit? Mam ustupit a byt kazdy mesiac nerovozna? Nechcela som si dat antikoncepciu a napchavat sa hormonmi...Ale asi budem musiet no i tak budem nervozna...existuje este taky strachoprd na svete ako som ja?
Nechce ochranu...
lilly ja by som ti radil bud ho donutit pouzit ten kondom alebo sa z nim rozid predsa len ty riskujes ze ta oplodni a pchat do seba lieky ti tiez nestoji zato ;-)
a keby si razne odmietla tak co? rozijde sa s tebou? a najde si inu, ktora mu da? normalne by som mu povedala, ze bez kondomu neprosim. a nech dalej kona ako uzna za vhodne. asi mu za to nestojis, ked na teba neberie ohlad.
my kondomy používame dva roky a nič sa nestao. nekupujete veľké? treba sledovať aj veľkosti. A jasné, že trošku sa špička zvlečie ale to je normálne, aby sa tam ejekuát zmestil. ale aby sa úplne zvliekol, to sa nestalo. a ako ste to z teba vybrali?
ked sa nad tym zamyslim tak ani kondomy nie su spolahlive.pri dvoch partneroch sa mi stalo ze sa jednoducho zvliekol a raz mi zostal vo vagine .totalna blbost tieto kondomy
Je to teda dobre nezodpovedny chlap.Lepsie povedane debil sebecky.Len preto ze je to bez kondomu lepsie tak dokaze vystavit teba riziku.Predpokladam ze ma 15.Posli ho do riti.
ja som môjmu povedala, ak sa chceme spolu milovať pravidelne, tak ťa prosím používaj kondóm. ja viem, že to nie je ono, že bez toho je to lepšie, ale bez kondómu budeme mať každý mesiac strach. a neužijeme si to naplno. veď aj ty musíš striehnuť, kedy budeš a rýchlo vytiahnuť. a s kondómom striehnuť nemusíš.
takato tema tu uz raz bola....takze takto.... ak si hlupa a hchces sa kazdy mesiac stresovat, tak nech sa paci...mozes s nim spavat bez kondomu....a tak on by uz prijal aj dieta, ked je taky velky frajer a ide bez gumy? treba byt najprv na taketo veci zodpovednua vyhovorka, ze nespravi sa pritom tak, je kravina....ved potom moze znasat nasledky svojho konania...
boze baby zobudte sa uz, ako mozte s takymi chlapmi existovat, ako mozte byta take hlupe a lahko manipulovatelne?
inak kolko mate rokov?
a tak si teda daj tabletky alebo ja neviem,
a co pharmatex?? :)