Nechce ochranu...

Príspevok v téme: Nechce ochranu...
lilly

Ahojte!Potrebujem poradit...Mam priatela nejaky mesiac aj pol a pre par dnami sme spolu prvy krat spali...Bez kondomu lebo vraj to nema rad a nikdy si to neuzije.Prvy krat som to teda prezila a dufam ze sa nic nestalo no bojim sa...Mam ho strasne rada ale v tomto som velmi zodpovedna a strasne sa bojim neberem ziadnu antikoncepciu a verim ze sa vie ovladat a neurobi sa domna ale i tak je tam sanca...On sa ohana statistikou 600 ku 1 coz je mne uplne jedno aka je statistika! Co mam robit? Mam ustupit a byt kazdy mesiac nerovozna? Nechcela som si dat antikoncepciu a napchavat sa hormonmi...Ale asi budem musiet no i tak budem nervozna...existuje este taky strachoprd na svete ako som ja?

jajka001_

asi na to prisla tak ze pouzivanie kondomov medzi partnermi je take neosobne. je fakt ze to nie je extra prijemne aspon pre mna nie, preto uzivam hormonalnu antikoncepciu. ale ta ti nepomoze pri ochrane pred pohlavnymi chorobami, takze ak spis s niekym koho velmi nepoznas tak jedine kondom. ale mozno ten pesar- zensky kondom. pouzivate to niekto?

simaka

Mne raz jedna asi velmi mudra zena povedala, ze ked muz pri pouzivani chce mat dobrovolne kondom, potom tu zenu nema rad. Neviem, kde na to prisla?

bladwak

No prepac,ale co ti napisat.Zrejme nie si velmi zodpoedna,ked si sa s nim vyspala bez ochrany.Aj zo samotnych kapociek lasky,ktore vytekaju pred ejakulaciou mozes otehotniet,a to sa do teba ani nemusi vystriekat.Rozhodne nie si zodpovedna.Ja mam 17 a beriem antikoncepciu.Aj ta ma svoje nevyhody,ale radsej si byt ista,ako sa kazdy mesiac strachovat.

sway

lilly,
kolko mas rokov?Ja beriem antikoncepciu.Ale bud zodpovedna,nie ze skoncis s placom u doktora s cakanim na potrat. To zenu dost poznaci..Tak si daj bud predpisat tabletky a povedz mu nech to ten cas vydrzi s ochranou.Ak do seba nechces pchat hormony,tak sa budes bat v jednom kuse...ani kondom nieje 100%.Ja som tabletky tiez odmietala az do 20tky a teraz by som uz bez toho nemala sex s kratkodobym partnerom,u ktoreho by som nemala istotu,zeby sa o mna a dieta v buducnosti postaral..Je to proste mensie zlo.A ak on nema rad kondom,chces aby sa mu to s tebou nepacilo?Urcite sa na nejaky cas obetuje ak ta ma rad,ale dlhodobe riesenie to nieje..Ved co ak by to bolo opacne,ze teba by to s kondomov vobec nevzrusovalo (ja mam tento problem, pride mi to ako s vibratorom)mala by si na nho chut??

liana...323

S tym rátaj, že sa ti menzes oddiali. Za prvé si chorá a za druhé psychika urobí svoje a keď to čakáš, just to nepríde. Takže, keď to zajtra nedostaneš kľud, počkaj pár dní. A nerozmýšlaj nad tým, že si to on s kondomom neužije. Neboj nič, on si to užije aj s ním. Skôr rozmýšlaj nad tým, aby si si to užila ty. Strach z otehotnenia ti teda nepridá na nálade, takže sa ho neboj, on si zvykne a bude si ťa aj viac vážiť.

jajka001_

lilly mam o teba vazny strach, ty si nevazis sama seba? je pre teba dolezitejsie ci si ten tvoj uzije? ty nie si na to aby si on uzival, chapes? a ked ta nuti po mesiaci a pol vztahu ist bez kondomu, tak trosku rozmyslaj - asi mu na tebe nezalezi, a ked otehotnies, jemu to bude uplne jedno. a pohlavne choroby? poznas ho tak dobre ze zanho das ruku do ohna? kolko mal pred tebou partneriek, ktore tiez donutil ist naostro? koledujes si o riadne problemy. ak mu povies, ze bez gumy nejdes, a on ta zacne zase vydierat tym ze ON si to neuzije tak ho posli do certa. nenechaj sa zneuzivat.

lilly

No zajtra mam dostat kramy tak uz teraz som nervozna este k tomu som aj chora tak sa bojim aby mi nemeskali...Som tozhodnuta povedat mu ze bez kondomu nie len sa zas bojim ci to nie je sebecke odomna ked on si to neuzije a ja budem kludna?Ale ano viem ze radsej kondom ako byt tehotna a pocuvat jeho statistiky...Mam teraz antibiotika na anginu a este aj lieky na mykozu myslite si ze to moze nejako ovplyvnit menstruaciu?

ovocie

podla mna je to sebecky idiot..ja by som ho poslala niekam, vidno ze si chce len uzit a nejak zvlast na teba ohlad neberie...a zvlast ked ste spolu mesiac a pol..jasne ze sa nemusis napchavat hormonami ale daj mu na vyber bud s kondomom alebo nic.. my takto fungujeme uz sedem rokov a pohoda..pises ze si zodpovedna a pritom si sa mu podriadila a isla bez... neviem co by chlapec povedal keby si ostala tehotna.. predpokladam ze by zdupkal a bolo by po statistike.. takze daj na svoj rozum..pa

rada

viete co je sranda, ze ja mam pri priatelovi uz opacny problem :). Ja by som chcela uz bez kondomu, aby som pekne sponntanne otehotnela a jemu sa to zda cistotnejsie :). No v opacnom pripade trvat na tom, ze bez kondomu sa nebudes s nim milovat, ci sa mu to paci alebo nie. Tu nejde len o neho a nech nie je sebec. Skuste sa porozpravat o tom otvorene, ale aj antikoncepciu by som odporucila. Je to na tebe.