kozmeticky salon (petrzalka)

Maria Prea

Oskúšala som už veľa, ale najviac chodím do Auparku do salónu krásy Prolook. 0915 720 518 vyskúšajte a dajte mi vedieť.

elena_

Sarm je asi najhorsi v celej petrzalke, kozmeticka ta odbavi rychlo a bez zaujmu, mozes si potom doma dokoncovat cistenie. Kadernicka mi tak dodrbala vlasy ze som sa hanbila vyjst von na ulicu.
Bola som tam pred rokmi, odvtedy sa tomu vyhybam, tak sorry ak sa odvtedy personal pomenil...

Nela

velmi som bola spokojná s pani Dagmar Bothovou, chodila som k nej 15 rokov. Od marca tam už nepracuje a stretla som sa v salone s neochotou mi poskytnut na nu kontakt. Naštastie som ho zohnala a po 2 mesiacoch mám opäť dokonale ošetrené a upravené vlasy. Pre tých, ktorý majú podobnú skusenosť pridávam jej stránku s kontaktom na najúžasnejšiu a najprofesionálnejšiu vždy usmievavú a ochotnú pani kaderníčku: www.facebook.com...

annaa

Ingridka01
ahoj tam tetuju aj obocie lebo mam info ze tam niekde to robia a velmi dobre. a este baby poznate niekoho kto kvalitne tetuje a za fajn cenu.
a to kadernicstvo ZUZANA na tej konecnej s druhej strani toho baraku je nahovno nechodte tam je to hnus a hruza.
pekni den a dakujem .

Ingridka01

Sarm na Romanovej je nielen kozmeticky ale aj strihaju su tam sikovne baby ja tam chodievam uz niekolko rokov a zakazdym k jednej a tej istej :-)