Ahoj prosim vas studuje tu niekto na vysokej len cudzie jazyky?Existuje obec take nieco?Rada by som studovala anglictinu,spanielcinu a taliancinu ale neviem ci su na to zamerane fakulty a skoly,aleboi len kurzy,lebo ja zijem v zahranici a muselo by to byt dialkovo,preto sa pytam Dakujem moc
Studium cudzich jazykov,kde,ako?;(
Ahoj súcitím s tebou ja veľa cestujem a vysokú školu robím s indivyduálnym plánom. Paradox je ten že angličtina mi ide najmenej a tak sa musím doučovať. Našiel som tento kurz: www.anglictina-bez-biflovania.sk a myslím , že zaujme aj teba.
Ahoj, určite sa niečo na sr nájde podľa mňa ale nemám o tom prehľad. Len ma to trochu prekvapuje, pretože podľa mňa školský systém nech je to akákoľvek, škola je nepoužiteľný. Ja sa učím angličtinu teraz cez program Imitum a nedá sa to ani len porovnať so školou, kde bolo biflovanie slovíčok, gramatiky, + celkový systém znížená známka za každú chybu skoro, čo v človeku zanechá stopu strachu sa vyjadriť pre možnú chybu.... Celé zle Tu je ten program www.anglictina-bez-biflovania.sk
Učiteľské jazyky, ale len anglinu a neminu, môžeš externe študovať aj v Trnave na Univerzite Cyrila a Metoda, tam sa to dokonca dá aj bez prijmačiek :D
ja by som tiez rada studovala tlmocnictvo a prekladatelsvo. ja som sice este len na strednej ale chcela by som sa opytat ci sa na komenskeho v bratislave da studovat anglictina a spanielcina. dakujem
mozes mi napisat na kjarin88@gmail.com.
Zriadila som si novu, lebo tu nechcem vycapit moj normalny mail, aby mi nechodila reklama a ine otravne sprostosti. Tato bude taka "na pokec" :)
Ja som na Filozofickej na Univerzite Komenskeho v Bratislave, ale mam anglictinu v ucitelskej kombinacii, nie prekladatelstvo.
Tam sa neda studovat externe, jazyky uz vobec nie.
Ked zistim, ako si nastavim, aby sa mi dal poslat e-mail, tak mi mozes napisat otazky aj tam, lebo nerada vyuzivam toto forum, ktore by malo byt predsa len primarne o zdravi, ako pokec :)
Vies co? Pozri si stranku www.portalvs.sk
Tam su asi vsetky VS na Slovensku.
Pisala som, ze na vacsinu bolo treba podat prihlasku do februara, ale nahodou som klikla na Presovsku univerzitu (Fakulta humanitných a prírodných vied) a tam sa da do 31.3! Maju tam odbor anglicky jazyk a kultura, specializacia prekladatelstvo a tlmocnictvo, bakalar - trojrocne studium a externe. Moze byt? :)
KJARIN a kde studujes ty?Kolko rokov?Ake jazyky?Chcem vediet vsetkooo ;)takze uz to nestihnem;(
Len skoda, ze na vacsinu VS sa podavali prihlasky do konca februara, takze na tento skolsky rok (2009/10)to uz asi nestihnes...
Inak, ja studujem jazyky, sice denne, ale ak by si chcela nieco vediet o vyucbe, pytaj sa :)
jj, ja studujem, ale nie v BB