pauza=rozchod??=(

Príspevok v téme: pauza=rozchod??=(
simik124

no mam taku dilemu=(....moj priatel mi dneska napisal o tom ze uz to medzi nami nie je take ake byvalo ze si mysli ze by sme si mali dat na chvilu pauzu aby si ujasnil co chce ale ze ma ma stale rad a preto mi to nedokaze povedat do oci...vsimla som si ze v poslednom case je trocha divny no ked som sa ho na to pytala povedal ze je vsetko ok....napisal ze v tom nikto iny nie je ze toto by mi nedokazal spravit ale ze portebuje popremyslat ako je to medzi nami ze vraj ked je so mnou tak mu je super ale ked neni so mnou tak je to inak...sme spolu skoro rok...a ma sa rozhodnut do pondelka...tvrdila som mu ze nechcem aby bol so mnou zo sucitu hoc ho velmi lubim...velmi ma tym sklamal ale lubim ho=(...a co aj ked budeme spolu uz tu bude na figu..je to tazke strasne...a pritom sa musim tvarit silno doma....asi som sa chcela len vypisat....ma niekto z vas skusenosti ze aj napriek pauze ste sa dali spat dokopy a bolo to ok...alebo uz rozchod?

1eny1

už po tomto "premýšľaní" to môžeš začať brať inač. Ale skús sa trošku inač pozrieť späť na vaš vzťah, ale nepozeraj cez "ružové okuliare". Skús otvoriť oči, a povedz si či to bol fakt pekný vzťah (ako bol určite, ale skôr narážam na iné veci, ktoré ak je človek zaľúbený tak ich nevníma) teraz si to aj sama napísala, že boli kompromisy. Dvaja ak sa majú radi, musia držať spolu.Ak je s tebou tak mu je dobre, ale ak bez teba tak inač...praveže vtedy ak niesi s ním by ti mal chýbať najviac. Asi ťa sklamem, ale zrejme to nebola ta pravá láska. Ale kto vie, možno zistí, práve teraz , že bez teba nemôže byť. Držím palce aby ho správne osvietilo.

simik124

no on tvrdil ze ked je so mnou tak to je super ale ze ked s nim nie som tak to je inak....uz mi skoro ani nevola nenapise sms a tak.....a preco to nie je take ake byvalo?nechcem byt nespravodliva ale za vacsinu moze on...proste spravi nejaku hlupost len sa ho na to opytam a uz na mna vyleti a stale si mysli ze vie co si myslim ja a potom ma pocit ze sa hadame aj ked tomu v skutocnosti tak nie je...je zlozita povaha ale cely cas som sa snazila no je to o tom ze obaja musia robit kompromisy a tu som ich robila ovela viac ja........len je to tazke mame spolocne miesta kde chodime spolocnych kamaratov chodime do jedneho mesta na vs....velmi by som ho chcela spat a doverovat mu.len to asi uz nebude mozne

sign

presne presne,mne sa stalo nieco podobne akurat sme sa rozsili,teda on pauzu ani nenavrhol..tiez tvrdil ze v tom ina nieje..ale bola. mozno to nebude pripad toho tvojho ale tak skus sa zamyslet nad tym preco to take nieje take ake byvalo...

simik124

no obaja mame 20 rokov...aj som sa ho pytala ci sa chce so mnou rovno rozist tak povedal ze neviem ze musi o tom premyslat a ze sam nevie co je s nim v poslednej dobe,prezili sme spolu toho vela aj dobre aj zle...vravi ze vie ze si zasluzim uprimnost ale ze mi to nedokazal povedat do oci....aj on ma v poslednej dobe sklamal to tiez vie ale s nim sa tazko komunikuje niekedy...mam pocit ze ma pripravuje na rozchod=(

leerka

aj mne sa to zda neak skoro po roku aby sa rozhodoval co a ako....my sme do tejto fazy pauzy prisli po skoro styroch rokoch, dohodli sme sa na dvojtyzdnovej a ze potom sa uvidi.....nevolali sme si, nepisali, nic...az som po dvoch tyzdnochprisla k nim a vrhli sme sa na seba a bolo....ziadne vysvetlovanie....bolo to v septembri minuleho roku a teraz sa ani tak nehadame a je to celkovo ine....takze ano aj po pauze, mozete spolu ostat...kolko mate rokov?

moniqa87

uprimne sa mi to zda ani nie po roku velmi skoro na pauzu... ale ked to je len do pondelka, tak naco nad tym dumat, on sam ti cochvila povie co chce a ci chce teba