pauza=rozchod??=(

Príspevok v téme: pauza=rozchod??=(
simik124

no mam taku dilemu=(....moj priatel mi dneska napisal o tom ze uz to medzi nami nie je take ake byvalo ze si mysli ze by sme si mali dat na chvilu pauzu aby si ujasnil co chce ale ze ma ma stale rad a preto mi to nedokaze povedat do oci...vsimla som si ze v poslednom case je trocha divny no ked som sa ho na to pytala povedal ze je vsetko ok....napisal ze v tom nikto iny nie je ze toto by mi nedokazal spravit ale ze portebuje popremyslat ako je to medzi nami ze vraj ked je so mnou tak mu je super ale ked neni so mnou tak je to inak...sme spolu skoro rok...a ma sa rozhodnut do pondelka...tvrdila som mu ze nechcem aby bol so mnou zo sucitu hoc ho velmi lubim...velmi ma tym sklamal ale lubim ho=(...a co aj ked budeme spolu uz tu bude na figu..je to tazke strasne...a pritom sa musim tvarit silno doma....asi som sa chcela len vypisat....ma niekto z vas skusenosti ze aj napriek pauze ste sa dali spat dokopy a bolo to ok...alebo uz rozchod?

simik124

no rada...vdaka za radu hh...ja viem som si toho vedoma ze to mozno zbytocne natahujeme....ale s tamtou uz prerusil vsetky kontakty nerobilo mu to ziadny problem...ale povedala som mu ze pokial viem ze na nu bude mysliet tak proste s nim nemozem byt...chapal to no vravel ze sa bude snazit...no uvidime ako to pojde len on neni taky romanticky typ ze proste mi bude teraz nieco dokazovat velkolepe.......no vsetko sa uvidi este mozno to bude tazke,no mozno to zvladneme

rada

To je nepriamy, pomaly rozchod... je mi luto, ale treba sa pripravit asi na tazke obdobie. Aj ked to bude boliet, laska preboli a nevzdavaj sa. A ked sa ma rozhodovat medzi dvoma, ulahcila by som mu to. Ja by som nechcela jeho. A mozno by sa rychlo spamatal. Ale nechcem davat falosne nadeje. Hlavne vela sil.

simik124

vdaka pekne...uvidime ci sa zmeni slubil ze ano...po pravde nedavam tomu velke nadeje lebo je moc tvrdohlavy ale kto vie mozno ze sa deju zazraky=D...v kazdom pripade uz budem trocha racionalnejsia

leerka

jeee, tak som rada, ze to takto dopadlo...a drzim vam palce nech vam to vydrzi..... inak teraz to este nebude take ako predtym, bud enaeky cas trvat kym sa dostanete do starych kolaji, lebo predsa len to kazdeho z vas neak poznacilo, myslim ta pauza

simik124

no uz som dosla domov....uff nebolo to vobec lahke...zo zaciatku to bolo divne aj sme si poplakali povedali sme si co komu na tom druhom vadi a pod veci...no a o tej byvalej bola to pravda no slubil ze s nou prerusi vsetky kontakty a ze ked si pisali tak len sa mu vynorili spomienky na nu takze ked si s nou nebude pisat tak dufam ze to bude ok...no povedala som mu ze este jedno sklamanie a je koniec....narozpravali sme este vela veci ale tak napokon to skusime dalej aj ked neviem ake to bude....povedala som mu ze to bude tazke aby som mu zase verila no chceme to skusit

simik124

no akurat mi napisal dneska sa stretneme asi tak o hodku a ze si mame vseto vyjasnit som zvedava boze ked toto pisem az sa mi normlane trasu ruky