ahoj, ťtrali mi vo štvrtok zub a ešte mi občas ide krv, je to podľa vás normálne? aké máte skúsenosti po trhaní zubov vy? ako dlho vám išla krv?
zuby-ťahanie
Ja som mala tiež v zube zapal a injekcia mi nezabrala na 100%, skoro som tu stoličku tam prevalila ako ma to zabolelo. To mi trhala šestku s takym no asi ako šrobovakom, to mi prepichla plombu a potom ťahala, fuuuj
A krv mi išla asi 4 hodiny, musela som mať v ustach stale nejaku gazu a stale vymienať.
No tu mi nedá nereagovať!!! Pokiaľ máte dobrého lekára tak vám zub najprv prelieči ATB ak v ňom máte zápal a až potom trhá inak by lokálne anestet. na 100%nezabralo. Ja vravím jedno, ak v dnešnej dobe pomaly odrežú nohu v lokálnej anestéze to by teda vyzeralo aby ma pri trhani zuba niečo bolelo. Človek sa učí celý život a ja som tomu prišla na zúbok ;o)))
presne a ja som po tahani dostala zapal okostnice...bola to neuveritelna bolest a tiez som chosdila na vymenu drenaze..
v stredu ni trhali stvorku,samotne trhanie sa dalo ako tak prezit ale teraz je to horsie,ta rana neznesitelne este stale boli je to normalne?
ale pri trhani ani len necitis..nic..
ja sompo trhani zubu trpela takou bolestou..neopisatelne..hojdala som sa na posteli jak nepricetna ...lahla som si a plakala a utierala som si celu tvar myslela som ze su to slzy a to mi tiekla krv z nosa..a pukali nervy v ranke...fuj...nikdy viac..
bibik
neboj, aj iní to prežili:).Ale radsej si (preventívne) kúp Corsodyle. Je to na výplach dutiny ústnej a rýchlejšie sa Ti to zahojí a predídeš komplikáciám (ako napr. zápal -infekcia)
To mas este dobre ze len krv.Mne sa to miesto rovno zapalilo a chodila som tyzden na vymenu drenaze.Ale trhanie samotne sa podla mna da v pohode prezit,pokial je dobry zubar
Ahoj zajtra idem ťahať jeden zub, veľmi sa bojím ešte nikdy mi neťahali trvácny zub.Je to hrozné a bolí to?
ešte niekto komu ťahali zub???? ako dlho vám rana krvácala??? ja cítim v puse stále krv..aj miestami ide trochu